Nepasipriešino nei „Volkswagen“, nei „Ford“ – „Tesla“ Nyderlanduose nušlavė visus konkurentus  (3)

Nyderlandai tik ką sulaukė naujausios „Model 3“ elektromobilių siuntos ir dabar šis automobilis jų šalyje tapo pačiu perkamiausiu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-09-23 Nepasipriešino nei „Volkswagen“, nei „Ford“ – „Tesla“ Nyderlanduose nušlavė visus konkurentus  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai šių metų pradžioje „Tesla“ Senajame žemyne pradėjo pardavinėti „Model 3“ elektromobilius, kompanijos pardavimai iškart šoko į viršų.

Jei anksčiau į keletą rinkų, kaip Austriją, Belgiją, Ispaniją ir Italiją, „Tesla“ pristatydavo vos po keletą šimtų „Model S“ ir „Model X“ elektromobilių, tai su „Model 3“ pasirodymu viskas kardinaliai pasikeitė. Dabar skaičiai perkopia ir tūkstančius vienetų.

Žinoma, vieni didžiausių „Tesla“ gerbėjų gyvena Nyderlanduose ir ši rinka „Tesla“ kompanijai visada buvo labai svarbi.

Dar prieš europiečiams pristatant „Model 3“ elektromobilį, kompanija pabrėžė, kad Nyderlanduose jiems sekasi geriausiai. Kaip, beje, ir Norvegijoje, kurioje „Tesla“ automobiliai taip pat yra labai mėgiami ir gausiai perkami.

Ir naujausi skaičiai rodo, kad Nyderlandai geidžia „Tesla“ elektromobilių. Dar daugiau – „Model 3“ elektromobilis tapo pačiu perkamiausiu ir lenkia tradiciniais degalais varomus modelius.

Remiantis automobilių registracijų Nyderlanduose duomenimis, per šį rugsėjo mėnesį šalyje iki šiol buvo įregistruoti 2598 „Model 3“ elektromobiliai, o per šiuos metus jau dabar daugiau nei 10 000 vnt.

Ir „Model 3“ jau aplenkė „Volkswagen Polo“ (9529 vnt.) bei „Ford Focus“ (8265 vnt.) automobilius.

Ženklų „Model 3“ elektromobilių registracijų skaičių paskatino ir greitesnis „Tesla“ automobilių pristatymas, juos užsisakiusiems pirkėjams. Per šį ketvirtį „Tesla“ į Nyderlandus jau pristatė daugiau kaip 4000 elektromobilių, o rugsėjo pabaigoje pristatytų automobilių skaičius turėtų pasiekti 5000. Tad registracijų skaičiai tik dar labiau išaugs.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Darius Verbickas
(99)
(3)
(96)

Komentarai (3)