Turtingi amerikiečiai su draugais skrido į Sardiniją, bet galiausiai atsirado Birmingame ir dabar yra labai pasipiktinę

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Broniusg 2020-07-08 18:11
Koks straipsnio tikslas? Parodyti kad pinigai gali viską? Kad jūs, vergai, necypsėkit nes matot kad net teismai gali nedelsiant "sukoreguoti" įstatymus galingūjų naudai... Nors nieko naujo, tą žinojau seniai.
NekenciuReklamos 2020-07-08 19:30
ka cia nusisneki, pinigai gana daznai buna auksto intelekto pozymis, jeigu jie turi pinigu tikriausiai reiskia, kad turi bent sioky toky supratima apie teise, jeigu zino apie teise ir pareigunai is tikro klydo (kaip kad tai yrodo teismo psrendimas) reiskia jie turejo pilna teise "neklausyti" tu pareigunu. O kad italu ar ispanu pareigunai (na cia bent jau is mano patirtirties) savivaliauja, tai man nieko keisto.
vanduo4 2020-07-09 08:04
- Virusui nesvarbu ar tu verslininkas, ar turistas. Ir pareigūnai labai puikiai reagavo į situaciją, tik va teisme prasidėjo visokie kabinėjimaisi prie žodžių ir teisinių plonybių ieškojimas. - Už tokį verslininkų nesupratingumą ir naglumą kreiptis į teismą, jiems reikėjo skirti baudą, o ne atsiprašinėti. - Nebent tas atvykimas buvo senai suplanuotas ir suderinats so Italijos atstovais, tada reikėjo ieškoti išimčių - darbas per atstumą ar pan. Bet tikriausiai nieko to nebuvo, kad mutinė juos išspyrė. - Baudą jiems skirti, o ne atsiprašinėti.