Advokatas: kodėl atsisakau pasiimti savo Galimybių pasą?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

conjurer 2021-09-17 00:57
Nukreipinėji temą. Aš buvau nemokamai paskiepytas, nelegalus turbūt irgi nemokamai paskiepyja. Testus irgi nemokamai darė, kol nebuvo skiepo. Dabar tiesiog nėra prasmės finansuoti testus, ir skiepus kartu, pinigų švaistymas. Dėl testavimo vietoje, manau tai būtų sunkiau įgyvendinti nei GP patikrinimą, ką gali daryti bet koks išmanusis su kamera, kuris gali būti net be interneto. Verslai tikrai protestuotū jei reikėtų kažko daugiau.
AAA000 2021-09-17 05:55
cia tu nukreipineji tema. tavo argumentuote nusirito iki vaikiskos... arba pridenginejimo visokiom kolektyvinem atsakomybem... priemone neveikia. daro is esmes zala. bent jau materialine tai tikrai. aiskinama, kaip ir tu: kiti vaikai taip negerai irgi daro - mes irgi taip darysim... (su ES kur aiskini ) arba, "reikia daryt vardan darymo - priiminet ir debiliskus sprendimus" - nes ekstra situacia - kuria mes patys pasiskelbem ekstra... ir pan... jei remtis kolektyviskai - tai "kaip kiti" - jei sprendimas nebeveikia - reikia ji atsaukt. ir tuos "kitus" ispet nelist i suda. o ne sudintis "kaip kiti". arba nagrinet kodel tie kiti su panasiu sprendimu ne sude sedi. jei prisidenginet "aukstesne" organizacija - pvz ten rekomendacijomis kazkokiu ES medicinos-vaistu komisiju - nu tai irgi. rekomendacija nera privalomumas. plius rekomendacija yra paprastai paramstoma kazkokiais fiksuotais rodikliais - pvz pasiekt 70% lygmeni. bet cia irgi traktacija nebesutampa. jie ten turi 70% "pazeidziamu" paskiepijimo lygi, o cia jau pavirsta "nuo populiacijos" ir pan. jau manipuliacijos is valdzios puses. pas mus kai zemas ilgaamziskumo lygmuo - maziau senu (lyginant su ES bent jau vidurkiu), tas 70% turejo but isvis gal tik kokie 60-65%. gal net neimanoma 70% imti padaryt LT atveju "nuo populiacijios" - nes vaiku per daug. ir jau AISKIAI MANIPULIUOJAMA. nebeadekvatus sprendimas - kai rekomendacijos kartele paimta taip kad jos net neimanoma pasiekt. cia jau panasu specialus kenkimas saliai. jei tave apgaudineja ir feikine priemone kisa - tai kas lieka apie tave galvot, kai tu uz? nu tik konservatoriai lieka pirma nuo sito sudo apsigink - nes neitikinai nei kaip aisku - ner prasmes finansuot testu... bet yra prasme finansuot neveiksminga priemone ir ten verst verslus kazkokias tvoras tvert. juk nekainuoja valdziai. ir dar ivedinet papildomas salygas - jei isivedet savanoriskai - atsaukit negalesit bandomajam laikotarpiui... kas cia buvo per argumentas? cia jau valdzios reketa uznesa... paziurek kaip vakcinu gamintojai ginasi - kruvos irodinejiu apie veiksminguma. kruvos tikrinimu. tu manai valdziai tas negalioja? ar galioja, bet konservams yra isimtis? zingerio prezidentine teisine pataisa kokia nors isimties oziui... toliau sutapimai? cia gi jau veiklos desnis... ---------- ir aplamai. kad neknistumet cia proto neimdamas GP popierines versijos as saugau ekologija. kaip minimum pora krumu issaugau. o neimdamas elektronines GP vesijos sutaupau kazkiek co2 ir suletinu globalini atsilima. taip pat issaugau kazkiek kongo vaiku, kuriu kasamas cobaltas eina i mobilius telefonu gamyba, per kuriuos i ta GP spoksoma. o jus ka darot? konservam pataikaujat? sutapimas?
sub 2021-09-17 10:59
Aš nekaltinu ir nesmerkiu, tik sakau, kad valstybė remdamasi įstatymu, gali priversti pasiskiepyti antivakserius, o jeigu ji nesiims prievartos, tai pati valstybė gali būti patraukta atsakomybėn. Kur tu čia matai smerkimą ir kaltinimą? Aš nesu idealistas, aš labiau pozityvus realistas. Pasaulis tikrai nėra tobulas ir dėl to jis toks nuostabus. Aš nesmerkiu žmonių, kurie neatitinka mano lūkesčių. Tiesiog su tokiais nebendrauju. Aš neturiu problemų, antivakseriai nėra mano problema, tai valstybės problema. Aš ir pradėjau nuo savęs. Esu atsakingas pilietis, todėl nesu teistas, moku mokesčius, balsuoju visuose rinkimuose, esu pasiskiepijęs. Kodėl antivakseriai nepradeda nuo savęs? "Šiandien turime COVID problemą, rytoj turėsime klimato kaitos problemą, poryt turėsime maisto ir gėlo vandens stygiaus problemą, užporyt atskris meteoritas ir visus ištaškys. T.y. problemos niekada nesibaigs!" Taip jos nesibaigs ir bus vis naujų. Bet pvz., atsitinka toks atvejis kad belieka riboti ištekliai vandens, valstybė sugalvoja planą kaip padaryt kad visiems vandens užtektų po lygiai. Ir užtektų po lygiai, dalis žmonių sutinka su valstybės planu ir riboja sunaudojamą vandenį, o kita dalis, prisiklausiusi visokių pamokslininkų, renkasi prie seimo ir sako: mes išsikasėm šulinius, vanduo mūsų, naudosim kiek norėsim., visi tie patys lozungai kaip ir dabar. Kaip tamsta spręstų tokią problemą?
sub 2021-09-17 11:12
Ne apie tikslus kalbame, o apie reikalavimus. Ar tamsta tikslo neturi vairuotojo paymėjimo policijai parodyt, bet vistiek parodysi - nes būtina. Ar asmens pažymėjimo neturi tikslo rodyt valstybinėj įstaigoj ir banke? Vsitiek parodysi, ar turi tikslą ar ne. Yra tam tirka tvarka, kai tu nori ar nenori, bet tam tikrus dokumentus, tam tikroms institucijoms turi pateikt. Taip ir su GP, tai naujas dokumentas, kurį privalai pateikt, juigu nori patekt ten, kur be GP neįleidžia. Tai visiškai nesusiję su tavo asmeniniais tikslais. Testavimas kainuos daug daugiau, ir reikės daug daugiau žmonių, nei reikia GP sistemai. Nieks GP nešiupinėja, apart savininko, daugelio GP telefonuose, tai tik parodai barkodą ir nuskanuoja. Ir vėl komentarai apie konservus, ajajai, kokie jūs nelaimingi, kad konservai valdžioj. Aš manau, reikia padėkoti prieš tai buvusiems valdantiesiems, dėl susikloščiusios situacijos šalyje dėl COVID, nes kaip visada vieni nieko nedaro, o kiti atėję praščiausiu metu į valdžią (kaip nekeista tai visada būna konservai) turi imtis rimtų ir griežtų spręndimų problemoms spręsti. Tik ne visi tą nori suprast. Pabaigai, tamstos palyginimai su čiulpimu žiauriai creepy, tikiuosi burną plaunate.
sub 2021-09-17 11:18
Tavo vissas komentaras - cringe. Ką tu čia svaigsti apie Kongo vaikus ir co2, ar tu imsi elektroninį Gp ar ne, vistiek telefoną turėsi. Tai nebesvaik, tai nesusiję dalykai.
mindaugas.vaitiekūnas 2021-09-17 12:26
Tai ką aš ir sakau - jokio priverstinio skiepijimo: mažesnė populiacija - daugiau resursų per vnt. P.S. dėl tų saugos diržų. Avarijos metu saugos diržas tave išlaikys prie sėdynės, ko pasekoje dar ir po smūgio galėsi kontroliuoti automobilį (priklausomai nuo aplinkybių). O tai padidina saugumą kitiems eismo dalyviams. Taip pat gale sėdintis gali taip trenktis į priekinę sėdynę, kad šią sulaužytų. Priekyje sėdinčiam papildoma problema. Posūkyje keleivis gali išvirsti iš sėdynės ir taip sutrukdyti vairuotojui užbaigti manevrą. Diržo užsisegimas nėra organizmo modifikavimas.
conjurer 2021-09-17 13:15
Rašydamas čia forume, prieš GP, daugiau energijos sunaudoji, nei išsiimdamas GP, ar jį rodydamas.
sub 2021-09-17 14:05
Jums resursai svarbu, o valstybei piliečiai. Tai visuotinis imunitetas kai ką visgi reiškia. Dėl saugos diržų parašėte nesamonę. Jei visi automobilyje ęsantys keleiviai bus užsidėję diržus, kas turėtų būt normalu visiems ir būtina, tai tokiu atveju vairuotojui avarinio įvykio metu būtų mažiausias pavojus būti sužalotam ne pačio įvykio, o kitų keleivių. Diržo užsisegimas tai papildoma garantija kad liksi sveikas atsitikus įvykiui. Vakcinos nėra organizmo modifikavimas, tai papildoma garantija tuo etveju, jeigu visgi susirgsi Covidu, kad pasekmės galimai bus kelis kart lengvesnės, nei nesiskiepijus. Diržas pats savime neduoda garantijos kad liksi sveikas ir nemirsi atsitikus įvykiui, vakcina duoda lygiai tokia pačią garantija, kad nemirsi arba lengviau persirgsi jei susirgai Covidu.