Šalčiai Baltarusios pasienyje. Ką Europos Sąjungai daryti su lenkams Lukašenkos surengta migrantų krize?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

conjurer 2021-11-13 22:02
raketomis. Tik nežinau ar verta geriau jaustis, kai valdo visus atominius ginklus. Jis nėra per daug karštakošis, kaip tarakonas, ir veliasi tik į hibridinius karus kuriuos gali laimėti. O kol negali, tol lenkia sąlygas taip kad galėtų.
HardAxe 2021-11-14 00:09
Na tada buvo vykdomas smarkus surusinimas. Ne savo noru lietuviai rusiškai išmoko.
Kirtiklis 2021-11-14 10:45
Motina gamta pati pasirūpins kenkėjais. Šiek tiek sumaišiau, galvojau apie žemės ūkį čia... O jei rimtai - negali visos Afrikos/Musulmonų įsileisti, be jų niekada nesumažės. O kad ten šąla ir pnš - jų pačių reikalas bandant patekti nelegaliai.
UTF16 2021-11-14 11:34
Mudu su tavim irgi.
Hmz 2021-11-14 14:58
Nes?
conjurer 2021-11-14 15:11
Turbūt dėl to kad jie gyvena ne lietuvoje.
UTF16 2021-11-14 15:22
Nes migrantai lietuviai yra valkatos, o tokie tik siekia tik pasinaudoti svetimų šalių socialinėmis išmokomis ir yra našta toms šalims. Nes tautų maišymasis prie nieko gero neveda. Nes lietuviai yra tik tinginiai, vagys ir galvažudžiai, kitokių nebūna. Todėl iš Lietuvos negalima leisti išvažiuoti nė vienam. Nes protestantiškai Europai katalikiškų vertybių nereikia, nereikia ir katalikiškų bažnyčių. O yra plačiai žinoma, kad kai vos tik lietuviai įžengia į svetimą šalį, ima reikalauti statyti katalikiškas bažnyčias. Nes mes nesam 100% dorovingi gyventojai ir kartais pažeidžiam įstatymus, už ką mus reikia šaudyti vietoje. Dar galiu bent 10 tokių nesąmonių privardinti. Komentaruose gali prisirankioti ir daugiau. Aš nieko nekaltinu, aš tik sakau, kad lazda turi du galus.
conjurer 2021-11-14 16:06
Pilnai pritariu. Tačiau dabartiniu atveju migrantų krizė yra dirbtinė. Ir pagal įvykius, galima spręsti, kad pas mus esantys migrantai yra kontroliuojami iš tarakono rūmų. Taigi tai panašiau į karo veiksmus, nei į pagalbos prašymą. Be to yra taisyklės, kaip galima keliauti į kitą šalį. Lietuviai dažniausiai jų laikosi, bet čia kalbame apie žmones, kurių pirmas veiksmas mūsų valstybėje, yra įstatymų pažeidimas. Taip, mes visus marozus kažkokiu būdų išsiuntėm į UK, ir jie ten kelia daug problemų. Gal net prisidėjo prie brexito, savo buvimu ten (mažiau nei lenkai). Bet tai buvo tiesiog susitarimas tarp valstybių dėl migracijos, kurio neturim nei su baltarusija, nei su tom šalim, kurių pasus šitie pasienio turistai sudegina. Bažnyčios yra kita kalba. Tai archajiškos institucijos, kurių nauda moderniais laikais nėra unikali. Visą psichologinę pagalbą, kurią jos suteikia, dabar galima gauti kitais būdais. Ir žinau koks sektų lyderių požiūris į kitas sektas - horoskopai, ir sėkmės sausainiai yra nuodėmė, kitos religijos turi būti naikinamos. Tuo pačiu metu dauguma jų yra hipokritai, ir ne tik nesilaiko savo iškeltų standartų, bet dar ir sistematiškai slepia pedofiliją, kas berods legalu tik indijoje. Net nesistebiu kad žmonės grįžta į politeismą. Ir teiginys kad religijos gali sugyventi, yra naivokas - krikščionys negali sugyventi su kitos seksualinės orientacijos krikščionimis. Yra tiesiog žmonės, kurie nebūna šikniai dėl savo įsitikinimų. Bet tai labiau išimtis, nei taisyklė. Dauguma žmonių rinksis daryti tai ką didžiausio autoriteto religinis lyderis sakys, nes nenorės būti tarp mažumos.
immortallt 2021-11-14 17:50
UTF, iš esmės pritariu dėl sarkazmo dėl argumentų, tik niuansėlis, čia nelegalūs migrantai, kurie legaliais būdais net nesibodi atvažiuoti. Tokiais pat būdais besibraunančius lietuvius ar bet kurios kitos tautybės asmenis lygiai taip pat siųsti atgal. Lygiai taip pat esu už imigraciją į Lietuvą iš trečiųjų šalių, bet kontroliuojamą. T.y. atvažiuoja pirma su darbo viza. Atidirba 3-5 metelius, jei nori, gali teikti prašymą įgyti pilietybę. Jei tuo metu liksi bedarbiu ir per tarkime 3-6 mėn. nesusirandi naujo darbo - deportuoji. O dabar atvaro, lipant per tvoras, be dokumentų, net neturi normalių galimybių sužinoti nusikaltėlis, kokiu tikslu ir pan., meluojama atvirai pareigūnams ir t.t. Ir svarbiausia, jie net neturi plano čia likti, nes jie bėga ne saugios vietos ieškodami, o kur dirbti mažiausiai reikia ieškodami, prisiklausę nesąmonių apie tai, kaip nelegaliems migrantams medaus upės Vokietijoje teka.