"Pixar" įvykdė paskutinį mergaitės norą  (41)

Mirtina liga sirgusi dešimtmetė Colby Curtin savo mamai pasakė, kad ji norėtų išgyventi iki kol pasirodys naujasis "Pixar" animacinis filmas "Up". Tačiau prieš apsilankymą kino teatre jos būklė tapo per daug nestabili, kad ją būtų galima transportuoti filmo peržiūrai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Colby šeima iškart puolė skambinti animacijos kūrėjams, tačiau susidūrė su automatiniu autoatsakikliu. Čia jiems pavyko pergudrauti sistemą, nes ji buvo suderinta sujungti su reikiamu asmeniu, jei buvo pasakomas to asmens vardas - darbuotojo vardą pavyko atspėti po ilgų bandymų, birželio 10 dieną. Susisiekus su pačiu pirmuoju asmeniu, šeimos nariai paaiškino situaciją. "Pixar" darbuotojas nedelsiant išskrido lėktuvu su filmo įrašu DVD diske, pilnu krepšiu minkštų filmo herojus vaizduojančių žaislų ir plakatų.

Mergaitė nėgalėjo matyti ekrano - dėl skausmo negalėjo atmerkti akių. Jos mama Lisa Curtin garsiai komentavo rodomą vaizdą. Colby mirė praėjus septyniolikai valandų po filmo peržiūros. Mama vėliau pasakė, kad ji yra labai dėkinga, kad "Pixar" ir "Up" buvo jos vienintelio vaiko paskutinės dienos dalis. “Kai aš jį žiūrėjau, nesuvokiau filmo temos. Aš tik prisimenu žodį 'Up' ir visus tuos balionus, ir prisiekiu, tai man reiškė, kad Colby taip pat kilo aukštyn, į dangų", pasakoja mama.

"Pixar" atstovai atsisakė komentuoti šią istoriją arba pateikti su tuo susijusių darbuotojų vardus. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (41)

Susijusios žymos: