Antropologas: šiuolaikinis vyras – ištižėlis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Zigzaueris 2009-10-15 20:05
Oj nu krc....dauguma dirbanciu fizini darba neturi normalaus issilavinima,tai ka apie prota kalbet.Ir tai,kaikuriais atvejais-cia issilavinimo stoka,o ne intelekto. Antra-zmogus nesusideda vien is smegenu ir klavieturos ir kiekvienas protingas zmogus suvokia,kad sveikata yra svarbu,o vien sedejimu prie kompo ar dar ko sveikas nebusi. Zinau 101 programeri,kompiuterista ir kitu technologiju srities atstovu,kurie sportuoja ir kazkaip darbui ju netrugdo.Vienintelis skirtumus kuo jie kitokie yra tas,kad atrodo kaip normalus zmones,o ne kokie slangai. Vel kartosiuos,bet jus tiesiog nenorit pripazint fakto,kad tingit sportuot ir ieskot kazkokiu atmazu.Kaip kiti speja ir dirbt ,ir sportuot ir su seima pabut ir dar durnais nepalieka?
Schmutziege 2009-10-15 20:29
Vau :O tai aš reiškias "debilas", nes aš intensyviai sportuoju, o gal gamtos klaida, nes pirmūnas klasėj esu :O. Visur tą protą aukština, o kūną pamiršta, tai po 20-30 metų su tokiu nusistatymu virsim mąstančiais mėsos kalnais. Tie patys chuliganai nelenda prie žmoniškai atrodančių virukų, nes bijo gaut į "dūdą", nebent privartoja, o į tokius dėmesio nereikia kreipt, nes jie ir taip gyvenimo aukos. Išvada nenori būt skriaudžiamas, prisiversk sportuoti, o jei patinka jei tave "duchina", tai toliau lindėk kambary.
rimasD 2009-10-15 20:35
Reikia pasakyt, kad dabartiniai vyrai ir moterys auga šiltnamio sąlygomis. Juos saugo nuo ligų, peršalimo, alkio. Kažin ar atsiras nors vienas šiuolaikinis žmogus, kuris išbūtų savaitę nevalgęs, kas mūsų protėviams buvo ne naujiena. Tačiau, pažiūrėjus į jų griaučius, ir rekonstruotą kūną, kyla abejonės,pažiūrėjus į jų trumpas ir kreivas kojas, kad jie galėjo taip greit bėgioti. Nors, iš kitos pusės, jie nuo vaikystės žaidė žaidimą "Nepagausi-neragausi"
Valdass 2009-10-15 20:38
Gerai, kai darbas prie kompo (ar uz vairo) nepavargsti fiziskai, tada butina prasimankstinti, tai tik pagerins sveikata. O dabar jei dirbi kasdien sunku fizini darba, tai jau po jo grizus namo nieko nenoresi, galva tikrai sunkiai "dirbs", ir tai ves tik prie bukejimo. Esme tame, kad fizinis darbas sekina ne tik raumenis, bet ir nervine sistema, smegenis ir kit. Reikejo isiskaityti, as ankstesniuose komentaruose rasiau apie sunku fizini darba, o ne pasportavima norint palaikyti sveikata. P.S. Tikrai zinai 101 programeri, kompiuterista?
Zigzaueris 2009-10-15 20:49
Matyt reikejo didesni skaiciu rasyt,kad ir durnius suprastu,jog perkeltine prasme sakiau.. O siaip zinau tikrai daug issilavinusiu ir sportuojanciu zmoniu,taip kad visi "jaigu stiprus tai durnas" buvo ,yra ir liks tinginiu pasiteisinimais nesportuoti.Juolab kad dauguma tu nesportuojanciu visokie geimeriai,kurie net ir baige darbus prie kompo toliau prie jo pramogauja.
lape 2009-10-15 22:04
Tai turbūt tą T8 ir vijosi galinga senoviška moteris, kad jis bėgo 35km/h.
Nightbringer 2009-10-16 21:36
Neperdėkit, todėl ir išeinia, kad tema yra tiesiog pilstymas iš tučio į kauria...
kionig 2009-10-16 22:05
Kazkodel man nelabai atrodo tikslinga lyginti neandartaliecius bei dabartinius zmones. Tas pats kas lyginti lada su bugati veyron. Faktas kad mes evoliucionavome is laukiniu, kadangi sau susikureme komfortabilias priemones savo gyvenimui palengventi, taigi link to ir eina si evoliucija. Permesdamas akimis pirmuosius komentarus, tai jegos interpretavimas labai skirtingas ir ziurint kurioje srityje ji naudinga, ar tai fizine ar protine. Kazkas paminejo labai geriausius aspektus is jegos dedamuju - tai greitis bei istverme. O siais laikais "spintos forma" yra nerodiklis, tai tik naivuolems medzioti.. Zinoma, laikai pasikeite, tad ir zmoniu vertybes taip pat ryskiai pasikeite.