„Jie buvo užblokuoti, tada metė granatą“. Kadyrovas skelbia, kokios skerdynės įvyko Čečėnijoje (Video)  ()

Čečėnijoje, nepaisant Vladimiro Putino parankinio Ramzano Kadyrovo patikinimų, tvyro neramumai: vietos gyventojai akivaizdžiai nepatenkinti policija ir valdžia.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-30 „Jie buvo užblokuoti, tada metė granatą“. Kadyrovas skelbia, kokios skerdynės įvyko Čečėnijoje (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gudermese (Čečėnija) nenustatyti asmenys apšaudė vieno regioninio vidaus reikalų departamento pastatą. Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas paskelbė skubų pareiškimą, patvirtinantį šį incidentą, praneša „Telegram“ kanalas „Astra“.

Vietos gyventojai nufilmavo susišaudymą Gudermese. Matyt, šis išpuolis įvyko ne šiaip sau: kažkas buvo aiškiai nepatenkintas teisėsaugos institucijų veiksmais.

Kadyrovas paskelbė apie kažkokią „specialiąją operaciją“ Gudermese. Jis visada taip vadina savo baudžiamąsias priemones.

„Specialiosios operacijos metu buvo greitai nustatyta kovotojų buvimo vieta. Jie buvo užblokuoti ir pasiūlyta jiems pasiduoti. Bandydami pabėgti iš apsupties, nusikaltėliai sviedė į teisėsaugos pareigūnus granatą. Nusikaltėliai buvo sunaikinti atsakomąja ugnimi“, – tikina Kadyrovas.

 

 

Pranešimų apie aukas tarp jo vadovaujamų teisėsaugos pareigūnų nėra.

Žinoma, kad pats Kadyrovas, remiamas Putino, jau seniai pavertė Čečėniją savo valda. Į pagrindines pareigas pastatė savo artimuosius ir draugus. Visiškai įmanoma, kad vidaus reikalų departamento užpuolikai buvo ne paprasti „kovotojai“, o policijos žmonės, nepatenkinti tuo, ką Kadyrovas ir jo klanas veikia respublikoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(1)
(35)

Komentarai ()