„Grandiozinis planas.“ Tai būtų pasaulinė sensacija. Spėjama, ką tyliai galvoja Lukašenka  ()

Aleksandras Lukašenka tebėra bene vienintelis žmogus, kuris ir toliau taip karštai palaiko Vladimirą Putiną. Baltarusijos teritorijoje jis netgi leidžia dislokuoti Rusijos taktinius branduolinius ginklus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai „24 kanalui“ papasakojo operos solistė, vaizdo tinklaraštininkė ir buvusi Rusijos Valstybės Dūmos deputatė Marija Maksakova.

Kaip sakė Maksakova, Baltarusijos fiureris Lukašenka turėjo didelių politinių ambicijų. Dar valdant Borisui Jelcinui jis norėjo užimti sostą Rusijoje, bet tada Lukašenka buvo pašalintas iš Rusijos politikos.

Lukašenkos nereikėtų nuvertinti, nes dabar jis yra Kremliaus vadovo kone vidinio rato žmogus. Galbūt jis net nori užimti Putino sostą ir jau įgyvendina šį planą.

„Lukašenka turi grandiozinį planą. Jis pajuto, kad bunkeris apleistas, ir nusprendė prieiti arčiau jo“, – sakė buvusi Rusijos Valstybės Dūmos deputatė.

Jos nuomone, Lukašenka apsimeta ištikimu pašnekovu su „mirštančiu bevaikiu seneliu“ ir dabar turi prieigą prie Putino 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę.

Baltarusijos uzurpatorius nusprendė, kad Kremliaus diktatorius nebėra tas pats. Lukašenkos draugystė su Putinu lėmė tai, kad dabar Baltarusijoje bus dislokuoti branduoliniai ginklai.

 

„Ir kas žino, gal Lukašenka pabandys sėsti į Putino sostą“, – sakė Maksakova.

Tačiau Lukašenka turi kitą, jam pavojingesnę problemą. Nuo pat plataus masto invazijos pradžios jis stengėsi balansuoti ir vengti tiesioginio dalyvavimo kare. Juk, jeigu Lukašenka įtrauks į karą baltarusių kariuomenę, ji nuvers neteisėtą prezidentą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(8)
(13)

Komentarai ()