[ŽT] Rusų turistą suėdęs ryklys tapo sensacija. Neįtikėtina, ką siūloma padaryti Kyjive  ()

Prieš savaitę Egipte žuvo rusų turistas - jį sudraskė ryklys. Tokie ryklių išpuoliai prieš žmones yra ypatingai reti, tačiau nuo Rusijos agresijos kenčiantys ukrainiečiai didelio gailesnio žuvusiam rusui nejaučia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kyjivo miesto tarybos svetainėje birželio 12 d. pasirodė peticija dėl paminklo rykliui sukūrimo. Peticijos autorius Miroslavas pažymėjo, kad paminklas-fontanas turi būti įrengtas vienoje iš Kyjivo istorinio centro aikščių arba ant krantinės. Paminklo tema, anot Miroslavo, yra „ryklio kovotojo su rusais įamžinimas“. Jis mano, kad toks fontanas būtų vertingas.

„Atminimo ženklo tema – ryklio kovotojo prieš rusus įamžinimas, turėsiantis kultūrinę, istorinę ir ideologinę vertę miestui ir šaliai“, – rašė peticijos autorius.

Bandoma surinkti 6000 parašų. Straipsnio rašymo metu ją pasirašė beveik 3,2 tūkstančiai žmonių. Ši peticija neturi teisinės galios ir paminklo rykliui statybos būtų sunkiai įsivaizduojamos.

Žiauru? Ukrainiečiai pasakytų, kad kol jų šalis yra atakuojama, rusai ilsisi, poilsiauja Egipto kurortuose. Jie plaukioja Viduržemio jūroje, kai Pietų Ukrainos žmonės bando išvaduoti savo turtą nuo potvynio padarinių. Jie stato smėlio pilis, kol ukrainiečiai bando išstumti rusus iš apkasų. Karas nėra „abi pusės“ - tei reikia priminti tiems, kurie bandys žiotis „ukrainiečiai irgi keliauja“. Yra įsibrovėliai ir besiginantys. Ir įsibrovėlių tėvynainiai net ir tokių tragedijų akivaizdoje nesulauks ukrainiečių gailesčio, kai ilsisi ir poilsiauja, nors jų šalis kuria nesibaigiantį terorą Ukrainoje.

 

Be to, turint galvoje, kad ta peticija neturi galios, tai yra labiau internetinis memas prasiblaškymui. Juodas humoras, nukreipiantis mintis nuo juodos realybės.

(104)
(19)
(85)

Komentarai ()

Susijusios žymos: