Netikėta žinia. Latvija atsisakė suteikti pabėgėlio statusą ukrainiečiui, kuris nenorėjo kovoti su Rusija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Treisonas 2023-07-07 17:55
Bėgo į rusyną, bet ten išspyrė, tai neliko nieko kito, kaip skiesti, kad yra prieš karą, nors 99.99 procentai palaiko rusyną. Deportuoti į Ukrainą ir į frontą. ž Dabar nukrypsiu nuo temos. Kas liečia karą, aš irgi esu prieš karas, yra bergždžias, kam žudytis vieni kitiems dėl gabalo žemės, rusai užuot bandę stiprėti ekonomiškai, turinti tiek išteklių, pasirinko plėšti ir žudyti, grobti svetimas žemes ir svetimus pasiekimus, nes jų toks mentalitetas, taigi klausimas ar būdamas prieš karą galėčiau stovėti nuošalyje? Tikrai ne, stočiau ginti savo šalies ir ne dėl politikų ar turtuolių, man jie niekas, tuščia vieta, aš ginčiau savo šeimą, žmones kuriuos pažįstu, žmones kurie negali apsiginti, nes atėjęs okupantas nesupras pasakymo, kad tu esi prieš karą ir jis privalo palikti tavo teritoriją, ne jie to nesupras, nes jie yra tušti indai, kvaili primatai gyvenantys dar tūkstančiai metų prieš evoliuciją, taigi pasakant, kad tu esi prieš karą kaip žudomi žmonės yra mažų mažiausiai kvailas, arba tu tiesiog palaikai okupantus, kito pasirinkimo nėra.
donatasv 2023-07-07 19:46
Aš ir neičiau kariaut, bet panašią temą čia jau apturėjom karo pradžioje, tai nu išvadą galiu pasakyt. Žudyt neičiau, bet likučiau padėti. Įkalbėjo čia užkietėją patriotai, man tokia mintis patiko. Kaip kažkas pasakė "karas ne tik žudyti iki fronto linijos daug reikalų vyksta, kuriuos reikia kažkam atlikt".
Senas kareivis 2023-07-07 20:54
Vyrai, karas yra karas. Artilerijos sviediniui yra nusispjaut, ar tu esi už Landsbergį, ar už Naudėdą, ar už savo mamą ir tėtį. O tie, kurie sako, kad gintų savo Tėvynę, bet ne Landsbergį ar dar ką nors, tegul eina rinkti grybų. Netikiu, kad ruskiai dabar kariauja už putkiną. Gavo įsakymą - ir eina.
Senas kareivis 2023-07-07 20:58
O kas dėl straipsnio, būtų įdomu sužinoti, ar tas ukrainietis moka ukrainiečių kalbą.
Senas kareivis 2023-07-07 22:10
Lietuvoje yra asmenų, kurie yra recidyvistai. Sėdėję bent po 10 kartų. O Jūs rašote, kad karas yra šioks ir toks. Banditai visada puls tuos, kurie, jų nuomone, yra silpni. Kartais banditai gauna p*96341y. Tada banditai nusiramina. Ypač nusiramina, kai jie užkasti 2 metrų gylyje. Peace:)