„Tai sensacija. Įvykis, kuris vyksta kartą per šimtmetį.“ Skelbiamas Kinijos žlugimas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2023-08-25 13:22
Dar tik pridėčiau, kad skirtingai nei mes Lietuvoje, kinai dar nepasiekė vidutinių pajamų, tai yra neprasigyveno. Taip, miestai įspūdingi, ir miestuose yra dešimtimis milijonų turtingų ir labai gerai gyvenančių žmonių, bet absoliuti didžioji dalis žmonių gyvena varganai ir dirba ne po 40h per savaitę, o arčiau 60 ir 80 valandų. Atostogų irgi neturi 20 d.d. Didelė dalis realiai 3-5 d.d. atostogų turi. Valstybinės pensijos didžioji dalis negaus ir t.t. Kinai dėjo kortas ant praturtėjimo ir rizikavo aukodami demografiją. Ir ilgą laiką atrodė, kad jau paeis, nes pradėjo panašiame lygyje kaip indai ir juos yra stipriai aplenkę, bet sukauptos problemos ir demografija juos užlauš ir nors startą paėmė, maratoną gali pralaimėti indams.
Benediktas 2023-08-25 14:01
Tik problema, kad diktaturos, norint suvaldyt visuomenę, sprendžia ne ekonomines problemas, o bando surasti priešų išorėje ir pradeda karus. Neaišku ką jie pasirinks, vidines gilumines reformas, ar puls Taivaną. Bet Taivaną pulti irgi gali būti mirtina ekonomikai. Labai reikia Ukrainos pergalės.
donatasv 2023-08-25 16:24
Papasakok visiems kas per naikinantis viską armagedonas smogs kinijai arba ką jau tokio numačius indija, kad sugebės aplenkt kiniją? Net pažvelgus į įstatiminę bazę kinas vs indas tai indas sėdi kibire. Kinas išvystęs pramonę, technologijas, nesidrovi vogt technologijas, iškasenų kasyklos visame pasaulyje, nuo 0 iki gatavo produkto kinas pateikia be problemą. Buvo pigaus šūdo šalis, kuri milžiniškais šuoliais vejasi vakarų kokybišką produktą. Ką gali pasiūlyti indas, ko negalės kinas? Kinas siurbė viską iš vakarų, indas net teslos neįsileidžia. Verslas norintis patekti į indijos rinką turi eiti tartis su vyriausiu koks ten valdovas makaradža ar kažkas panašaus...
Myslius 2023-08-25 16:38
Kinai taip nemano Taip mano amerikietis. Cia labiau tai ko jis nori, o ne Kinija. Tik isivaizduok, amerikieciai duoda patarima kaip Kinieciams geriau gyvent butu ir ka daryt ir dar nuosirdziai. Juokdarys. Visokiu propagandu yra, lietuvisku, amerikietisku, rusisku. Gana nesunku atskrit kai meluoja.