Prasideda. Slovakija ir Vengrija blokuoja pagalbą Ukrainai. Estija skelbia skubų pareiškimą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2023-10-28 12:37
Dar vieni MTPS kliedesiai. "Blokavo pagalbą" - sprogo smegenys. Atstatymo fondą blokavo, o ne paramą Ukrainai. Parama yra daug platesnis žodis.
Benediktas 2023-10-28 17:07
Kai JAV nustos remti Ukrainą atėjus Trumpui (Trumpas užkonservuos Ameriką min 5 metams), tada pasimatys, ar tikrai Europa gali išlikti vieninga. Nesu tikras. Dėl Lenkijos, Balstijos valstybių ir skandinavijos labai nepergyvenu, labiau dėl likusių. Beda, kad mes ginklų Ukrainai jau nelabai ką turėtume duoti Ukrainai. Turbūt tada racionaliausia būtų jau siųsti savo kariuomenes į pagalbą, neatsiklausius JAV, ir taip per prievartą įtraukti NATO į karą, o ne laukti, kol Putinas isitvirtins Ukraunoje. Ir tai manau bus tik lenkų, blatijos valstybių ir skandinavimos kariuomenės. Kokie vokiečiai ir prancūzai tik skambines Putinui. Jei Trumpui nepavyks sustabdyti paramos Ukrainai, tada, gal neprireiks antro plano.
vanduo4 2023-10-28 19:07
Įdomi sąmokslo teorija.
Benediktas 2023-10-28 19:27
Nera cia jokio samokslo, o gali tapti racionalia butinybe, zvelgiant is grynai rytiniu es valstybiu pozicijos - kariaut ne savo teritorijoj ir kartu su ukrainieciais, neduodant Putinui igyti patogesniu poziciju, o ne kaip durneliams laukti - kad NATO apgins, kai jau Putinas eis paemes Ukraina. Turint omenyje visada susirupinusius Solcus ir Macronus. Nes NATO su Trumu bus neoajegi priimti adekvaciu sprendimu, jei Rusui seksis Ukrainoje, o ypac jei be JAV pagalbos.
donatasv 2023-10-28 19:43
Kažkoks idiotizmas? Bandai išvengti karo, Ukraina čia mus gina, kad rusas neateitų pas mus, o tam net nepradėjus eit pats nuleki. Kas tau ateis padėt jei pats įsitrauksi į karą? Niekas, nes nato gynybos alijansas.
Benediktas 2023-10-28 19:47
Tegul pabando nepadėt. Padės ir dar kaip, kur jie dings. Net Trumpas bus priverstas islyst is savo izoliacines kokono politikos.