Amerikietės reperės Cardi B isterija: dėl paramos Ukrainai ir Izraeliui Niujorkas „paskęs žiurkėse“ (Video)  ()

Žvaigždė nerimauja dėl savo artimųjų, gyvenančių „labai nešvariame“ Niujorke.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amerikiečių reperę Cardi B ištiko priepuolis, kai ji išgirdo, kad Niujorko biudžetas bus sumažintas 5 proc. Menininkė apkaltino JAV prezidentą J. Bideną pasakydama, kad amerikiečiai gali „paskęsti žiurkėse“ dėl finansinės paramos Ukrainai ir Izraeliui karuose su Rusija ir „Hamas“.

Ji teigė, kad kadangi ji yra turtinga ir populiari, biudžeto mažinimas jos gyvenimui įtakos neturės, tačiau atrodo, kad žvaigždė nerimauja dėl savo artimųjų, gyvenančių „labai nešvariame“ Niujorke. Jos žodžius iš tiesioginės transliacijos citavo „The Guardian“.

„Niujorke 120 milijonų dolerių sumažinamas mokyklų, viešųjų bibliotekų ir policijos departamento biudžetas. Man nerūpi policininkai, bet tai, ką mes turime. Ir kanalizacijos sistemos biudžetas sumažinamas penkiais milijonais dolerių. Apkarpytas kanalizacijos biudžetas! Paskęsime žiurkėse“, – piktinosi skandalingoji dainininkė.

Garsenybė paskelbė, kad neberems jokio prezidento. Pasak jos, JAV vyriausybė negali užtikrinti padoraus gyvenimo amerikiečiams.

„Joe Bidenas sako, kad galime finansuoti du karus. Pavyzdžiui, mes esame puiki tauta. Man pasisekė, kad esu turtinga. Bet kas nutiks mano sūnėnams, pusbroliams, tetoms ir kvartale gyvenantiems draugams?“ – klausė Cardi B.

Verta pažymėti, kad tai jau ne pirmas kartas, kai reperė išsako savo cinizmu dvelkiančius pareiškimus. Likus dviem dienoms iki plataus masto Rusijos invazijos į Ukrainą, amerikietė, kurios šalis yra NATO narė, paskelbė, kad nepritaria karinei-politinei sąjungai.

 

Atlikėja, kurios vertė matuojama dešimtimis milijonų dolerių, tvirtino, kad pasaulio lyderiai turėtų ignoruoti Rusijos agresiją ir nerimauti dėl ekonomikos atsigavimo.

„Dabar į mane skris akmenys, bet aš nesu NATO pusėje. Nesu Rusijos pusėje. Aš esu civilių pusėje. Dabar pasaulyje yra pasaulinė krizė. Karas, sankcijos, invazija yra dalykai, dėl kurių nerimauja pasaulio lyderiai. Visame pasaulyje infliacija. Turime atstatyti ekonomiką, o tai tikrai sunku“, – sakė Cardi B.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(0)
(15)
(-15)

Komentarai ()

Susijusios žymos: