Respublikonai sureagavo į Zelenskio vizitą: „Mes neturime žiūrėti į kitas šalis“  (3)

Pasak senatoriaus Jameso Lankfordo, Ukrainos lyderio viešnagė Vašingtone neturės įtakos Respublikonų partijos reikalavimams dėl imigracijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Respublikonų partijos atstovai JAV Senate reikalauja, kad į pagalbos Ukrainai įstatymo projektą būtų įtraukti jų reikalavimai dėl imigracijos. Respublikonų senatoriai nėra tikri, kad jiems pavyks šiuo klausimu susitarti su demokratais iki 2023 metų pabaigos, rašo CNN.

Demokratų partijos senatorius Chrisas Murphy pažymėjo, kad Baltieji rūmai aktyviau įsitraukė į derybas su Senato respublikonais dėl imigracijos politikos. Jo nuomone, susitarti „visai įmanoma“.

„Aš nustosiu prognozuoti datą, nes, žinote, kiekvieną kartą klydau“, - sakė Ch. Murphy.

Vyriausiasis GOP imigracijos derybininkas Jamesas Lankfordas teigė, kad derybos šiuo klausimu gali tęstis iki 2024 m. Jis pabrėžė, jog nori, kad problemos būtų išspręstos greičiau.

„Mes esame Jungtinės Amerikos Valstijos ir neturėtume žiūrėti į kitas šalis ir sakyti: „O Dieve, jos tikrai turi problemų, bet mes nepaisysime savo poreikių.“ Turime atkreipti dėmesį į savo poreikius. kartu rūpinantis ir pasaulio poreikiais.“ – pasakė J. Lankfordas.

 

Anot jo, Ukrainos prezidento V. Zelenskio vizitas nepakeis Respublikonų partijos reikalavimų imigracijai.

Savo ruožtu respublikonų senatorius Jonny Ernstas sakė norintis iš Ukrainos lyderio išgirsti, kaip Ukraina planuoja laimėti karą su Rusija, taip pat kokios tam reikės JAV paramos. Jis sakė, kad sienų politika turi būti įtraukta į bet kokį pagalbos paketą, kuris bus priimtas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(15)
(-14)

Komentarai (3)