Niekada neklystantis ekspertas skelbia, kas laimės JAV prezidento rinkimus  ()

Remiantis Allano Lichtmano sukurtu modeliu, vienas iš kandidatų kol kas turi nedidelį pranašumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Allanas Lichtmanas yra amerikiečių istorikas ir rinkimų prognozuotojas, teisingai numatęs beveik kiekvienų JAV prezidento rinkimų baigtį nuo 1984 m. Jis sukūrė formulę, kuri stulbinančiai tiksliai nuspėja prezidento rinkimų rezultatus, rašo „The India Times“.

A. Lichtmanas buvo teisus kiekvieną kartą, išskyrus 2000 m., kai demokratas Alas Gore'as gavo daugiau balsų, tačiau rinkimus laimėjo respublikonas George'as W. Bushas.

A. Lichtmano „Baltųjų rūmų raktai“ metodika susideda iš 13 klausimų, į kuriuos atsakoma teisingai/neteisingai. Jei neteisingų atsakymų yra nuo nulio iki penkių, rinkimus laimi dabartinis prezidentas. Jei šeši ar daugiau atsakymų, tada varžovas laimi postą.

Klausimų temos įvairios – nuo ​​užsienio politikos iki charizmos ir ekonomikos.

Kol kas dabartinis prezidentas Joe Bidenas turi penkis raktus, o varžovas Donaldas Trumpas – tris raktus.

 

J. Bideno, kaip prezidento, padėtis automatiškai suteikia jam vieną raktą. J. Bidenui, be kita ko, buvo suteikti raktai dėl ekonomikos augimo ir politinių pokyčių įgyvendinimo.

Kita vertus, D. Trumpas raktus sau užsitikrino savo charizma ir tuo, kad jo atstovaujama Respublikonų partija turi daugumą Atstovų Rūmuose. D. Trumpas ruošiasi gauti naują raktą, nebent J. Bidenui pavyks pasiekti „didelės sėkmės užsienio politikoje ar kariniuose veiksmuose“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(10)
(25)

Komentarai ()