Tai tiesiog nerealu. Maskva perėmė žurnalistę, kuri įžeidė Rusiją, Putiną ir Rusijos armiją (Video)  ()

Pirmaisiais karo mėnesiais Pančenko keikė ir įžeidinėjo Rusiją, Putiną ir karą, tačiau ištrynė visus kritinius leidinius ir persikėlė gyventi į Maskvą, dirbti Rusijos propagandai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialiniuose tinkluose atgarsio sulaukė interviu su buvusia Ukrainos žurnaliste Diana Pančenko, anksčiau dirbusia Rusijos kolaborantų Murajevo ir Medvedčuko televizijos kanaluose. Dabar ji persikėlė į Maskvą ir dirba Rusijos propagandai nukreiptai prieš Ukrainą.

Įrašiusi interviu su Lukašenka, kuriame Baltarusijos diktatorius teisino Rusijos invaziją į Ukrainą, Pančenko palaikė Rusijos propagandą ir buvo visiškai Rusijos pusėje, pavadindama karą prieš Ukrainą teisingu.

Tačiau internautai prisiminė, kaip pirmaisiais mėnesiais po Rusijos invazijos į Ukrainą Pančenko įžeidė Rusiją, Putiną ir Rusijos armiją, būdama visiškai ukrainiečių pusėje. Pančenko pasisakė už Ukrainos ginkluotąsias pajėgas, sakydama, kad Putinas yra nusikaltėlis ir Rusija pralaimės karą.

Pastebėtina, kad po kurio laiko Medvedčukas pasiūlė jai darbą Maskvoje ir gerą atlyginimą, po to Pančenko savo „Telegram“ kanale ištrynė visus kritinius įrašus apie Rusiją ir išvyko gyventi į Maskvą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(13)
(-11)

Komentarai ()