„Įvesime JAV dolerį ir nusikratysime Rusijos“. Argentina išrinko naują prezidentą. Lyginamas su Trumpu (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

radioaktyvas 2023-11-20 19:52
Klausiau Argentinos centrinio banko diskusijų dėl ekonomikos dolerizacijos. Problema ta,kad be centrinio banko ir peso neišsisuks. Panašu, kad reikės įkainuoti doleriais, o piniginiai vienetai turės būti keli kaip doleris ir kita kuri bus pripažystama valstybės. Pradžioje dolerio nebus pakankamai todėl už pesa teks pirkti kriptovaliutą kuri bus išmokama gyventojams kaip atlyginimas ir suksis ekonomikoje. Aišku norima už pagrindą imti steiblkoinus,bet jų priežiūra abejotina ir stabilumas gali baigtis dideliu neapibrėžtumu ir ponzi schema. Kiek sėkmingesnis varjantas EL SALVADORAS tik reikalas tas, kad jų ekonomika buvo dolerizuota ir jie su usa doleriu sugebėjo turėti gerokai virš penkių proc infliaciją, o sakė turėk baksa ir ifliacijos problemos pamirštos. Argentinai ekonomika dar tik reikės dolerizuoti ir laukia ne ką lengvesni laikai, o jei dolerizavimo modelis netinkamas.... Gal sugalvos kažką gudraus tik mes nieko nežinom?
P69 2023-11-20 21:22
Visai nepanašu į Trumpą. Skirtingas požiūris į daug ką. Dabar tikrai suprantu kodėl pasirinko būtent jį
Benediktas 2023-11-20 21:34
Į Trampą panašus tik tuo, kad skelbia vaizdžias/skambias žinutes, bet vertybės visiškai priešingos Trumpui. Neaišku, kad bus toliau.
Chingishanas 2023-11-21 00:09
Tai kad jis palaiko lgbt santuokas yra visiškas technologijos.lt sugalvotas melas! Kur reuters informacijoje kuriuo rėmėtės nurodoma kad jis palaiko lgbt santuokas?? support gun rights- tai yra remia lgbt santuokas?? Jūs proto neturit?? Ar bandot viską pagal savo norus čia sustyguoti! Bliauna visa pasaulio lgt publika kad atėjo anti lgbt prezidentas- o čia sėdi žmogeliai ir daro vertimus kaip jiems patinka
Hmz 2023-11-21 07:50
O dabar biškį primažink isterijos lygį: "Sobre el matrimonio igualitario, afirmó que no tiene problema con que las personas se vinculen con quieran. "Para mí, el matrimonio es un contrato", dijo y añadió: "Estoy en contra del matrimonio como institución"." ką google išverčia taip: "Regarding equal marriage, he stated that he has no problem with people connecting with each other however they want. "For me, marriage is a contract," she said, adding, "I am against marriage as an institution."" Dar paklykauk, kad "matrimonio igualitario" yra teisė į ginklą, tik niekas to nesupranta, išskyrus tave.
immortallt 2023-11-21 08:56
5% infliacija ne 500% ar daugiau. Dolerizacija reikalinga tam, kad nebūtų galimybės prispausdinti pinigų. Nu kaip priklausomam nuo lošimų įsitraukti į sąrašą, kad neįleistų į kazino.
Chingishanas 2023-11-21 10:37
Tu žmogelį cituoji visai kitą šaltinį o ne Reuters kurįo kaip nurodo technologijos buvo naudojamasi darant vertimą! O jei bent kiek supranti angliškai - tai ką tu ten išvertei iš ispanų su vertėjų- nieko nėra apie jo paramą lgbt santuokoms. Jis pasakė kad neturi problėmų su su vienos lyties santuoka- bet kur čia parama?? Neturi problemų nereiškia jokios paramos! Taip kad nereikia matyti tai ko nori- ir tai dar tendencingai skleisti!
UTF16 2023-11-21 13:41
Apie ką jūs čia, maestro? Gėjų santuokų klausimas pas juos išspręstas ir užrištas jau prieš 13 metų.
Hmz 2023-11-21 14:39
"parengtas pagal" nereiškia, kad T.LT straipsnis yra kito Reuters straipsnio vertimas. Tai tiesiog nuoroda į pagrindinį, bet ne vienintelį informacijos šaltinį.
HardAxe 2023-11-21 15:38
https://lt.wikipedia.org/wiki/Tos_pa%C4 ... 3_santuoka argentina, 2010m
Chingishanas 2023-11-22 08:32
Tai čia ar yra tikrai skaitančių kad vieną kartą įteisinus tas lgbt santuokas jau viskas tai yra visam laikui?? Jūs patys tuo tikit?? Jei taip galima lengvai įteisint- tai lygiai taip pat galima lengvai ir uždrausti! Visame pasaulyje ateina į valdžią koncervatyvios jėgos ir tik neilgo laiko klausimas kada pradės atšaukinėti! Lygiai kaip buvo su abortais JAV- kai pasisakė jų AT. Tai kitas to paties AT bus pasisakymas dėl lgbt santuokų ir nuo to viskas prasidės- kai bus atšaukinėjamos, draudžiamos ir.t.t. ir pan. Kol geriausiu atveju liks kažkokios pas notarą pasirašytos abipusės sutartys dėl medicinos ir turto pasidalinimo - jokių ten įsivaikinimų, viešų ceremonijų bažnyčiose ir pan tai tikrai nebus. Čia kaip švytuoklė 50 metų judėjo į vieną pusę-dabar pradeda judėjimą į kitą pusę, ir tegu jie dekoja jei netks grįžt į palatas ir kameras. [quote="HardAxe"][quote="Chingishanas"]Tu žmogelį cituoji visai kitą šaltinį o ne Reuters kurįo kaip nurodo technologijos buvo naudojamasi darant vertimą! O jei bent kiek supranti angliškai - tai ką tu ten išvertei iš ispanų su vertėjų- nieko nėra apie jo paramą lgbt santuokoms. Jis pasakė kad neturi problėmų su su vienos lyties santuoka- bet kur čia parama?? Neturi problemų nereiškia jokios paramos! Taip kad nereikia matyti tai ko nori- ir tai dar tendencingai skleisti!
cave_dweller 2023-11-22 09:44
LGBTQIA+... viruso paplitimo žemėlapis
immortallt 2023-11-22 10:19
Praleidai progą patylėti.
cave_dweller 2023-11-22 11:59
Pupuli ir aš tave myliu
Hmz 2023-11-22 12:49
Lažinamės iš kokių 500 eurų, kad per ateinančius 5 metus niekur vakarų Europos šalyse santuokos nebus panaikintos? Kadangi tu taip gerai informuotas, kad jas panaikins, tai praktiškai niekuo nerizikuoji, ką?
UTF16 2023-11-22 12:53
Nu taip, švytuoklė pajudės į kitą pusę ir caras grąžins baudžiavą, JAV vėl įves vergovę, o negrams į plantacijas teks grįžti.
Chingishanas 2023-11-22 20:01
Garantuoju bus panaikintos- ir greičiausiai pirma tai padarys Prancūzija su Lepen. Jūs gyvenate savo įsivaizduojamame lgbt burbule ir visai nesuvokiate kaip yra iš tikrųjų. Čia ta sistema laikosi ant snarglių palaikoma beprotiškais gejropos ir soroso/švabo remiamais milijardais- bet jau ir šitiems ne iki lgbt - patiems pinigų trūksta ir nespėjama reaguoti į jiems priešiškų jėgų iškilimą. Taip kad laukit lgbt bliovimo. O čia kad tipo niekada nieko nepanaikino ir dabar nepanaikins- kur gi ne- kaip ir ankščiaus sakydavo nei vieno politiko Lietuvoje nepasodino ir nepasodins- žiūrėkit šios dienos naujienas! Plius Amerikoj Trampas, Prancūzijoj Lepen, Vokietijoj AfD ir nei gejropos, nei lgbt santuokų net istorijos vadovėliuose nebeliks!
UTF16 2023-11-22 22:39
Tai bus ar nebus 500 € ant stalo?
donatasv 2023-11-22 23:16
Aš tik vieno nesuprantu, noro kištis į kitų žmonių gyvenimą. Jei vyras nori gyvent su kitu vyru, moteris su moterim tai kodėl jiems nesuteikt socialinių garantijų kaip ir vyrui gyvenančiam su moterimi? Kam tas susipriešinimas reikalingas? Nusikaltimo žmonės čia jokio nedaro, mokesčius moka. Kodėl turėtų byrėt visas lgbt judėjimas? Gal grįžtame atgal ir moteris vėl pradedam laikyt už 0? Kur pakeitėme nuomonę ir pasaulis nesugriuvo, vergovės atsisakėme vėl gi negriuvo niekas. Daug žalingų, įdingų dalykų pakeitėme demokratonės visuomenės tobulėjimo kelyje manau ir ši pozicija su laiku ras savo vietą ir įsitvirtins kaip norma.
donatasv 2023-11-22 23:25
Europa turi problemų nu čia suprantama, bet prie ko čia lgbt judėjimas niekaip nesuprantu? Čia ką už lgbt teisias kovojantys žmonės išvogė biudžiatus? Kam visas problemas nurašyt ant lgbt judėjimo? Čia gal nuskambėsiu kaip Benediktas, bet šiuo tavo požiūriu, tavo pasisakymas skamba labai jau pro rusiška retorika, kai du nelabai susijusiu dalykus bandoma suplakt į krūvą, kad patraukt didesnį kiekį žmonių, kad sukeltų dar didesnę neapykantą.