Stephen Hawking: Venkite kontakto su ateiviais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

andriulis 2010-04-28 19:35
Nesusireiksminkit! Zmogus yra niekas sitoje zemeje. Geriausias budas tai suprasti nuvaziavus i didelius kalnus ir suprasti koki menki padarai mes esam. Palaikau Azuola! O kas laikot save parazitu,tai ir jauskities Nes as tikrai toks nesijauciu O jei del straipsnio,tai nelabai ir suprantu kokiu gi cia istekliu zemeje yra Mesos nebent Jei jau sugebes skraidyti tokius atstumus,tai visu siu medziagu gan daug paplite dideliais kiekiais kitose planetose. Kazkaip butu juokinga tiketi,kad ateiviai atkeliavo uzpulti del gelezies Nebent jie minta musu "sielom"
Mona 2010-04-28 20:16
rwc, ne taip mane interpretuoji. labai daug tau kuom nepritariu..kad ir dėl tų bakterijų, kuri bakterija išnaikino tiek miškų kiek mes iškirtom, ar buvo toks parazitas, kuris išžudytų tiek gyvybės formų kiek mes išžudom, mūsų yra visur, ir vis dugėja. aišku mes gamtos nesunaikinsim, greičiau patys išmirsim, tik todėl ir mums rūpi ta gamtos apsauga, niekam nerūpėjo kiek rūšių nyksta dėl miškų kirtimo. o šiaip man visai nesmagu būtų gyventi vien tik tarp betono, stiklo ir plastiko, ir smagu žinoti jog turim įvairią fauną ir florą, bet jus kaip matau tai visiškai nejaudina.
thatsmeLT 2010-04-28 20:44
Del pramogu atskris
kiesza 2010-04-28 23:57
taigi zmogus yra mitybos grandines virsuje ir jis yra naudotojas ne gamintojas todel jis ir vartoja medziu, givunu , kitus isteklius nes tokia jo prigimtis ir tokia prigimti sukure gamta bei evoliucija, kaip zinoma evoliucija neklysta tad jei mes tokie esame vadinas tikie ir turim buti.
rwc 2010-04-29 01:53
Mona, Mona, nesiliauji linksminus... . Kad taip efektyviai naudos atsinaujinančius šaltinius, jog patys presuos Saulės ir geoterminę energiją į dirbtinius naftos pakaitalus ir kiš po žeme arba siųs juos į kosmosą, kad ten kas nors sudegintų. Juk nesukiši Žemės branduolio, potvynių, vėjo, Saulės energijos atgal, o pernelyg efektyvus jos išgavimas leis ja šildyti orą nesivaržant. Tegu augalai sunaudoja vos porą % energijos augimui - o mes sunaudosime 50. Žemės ir Saulės batareikos labai galingos, ir ateities kartos, efektyviai jas naudodamos, juoksis iš mūsų dabartinės "problemos". Taigi, moralas: "žalieji" yra paprasčiausi liumpenai, besirūpinantys nūdiena ir artimiausio dešimtmečio pelnu. Negana to, apsimetėliai ir apgavikai: iškėlę gamtosauginius lozungus, paslapčiom naikina zuikučius.
bepasikiskiakopusteliauju 2010-04-29 09:48
Parazitai parazitai, dar pridekit "tikri lietuviai" ir bus pats tas. Juk dabar ypac madinga stumti apie savo rase, tautybe..
Hmz 2010-04-29 11:09
Sekant tavo logika, genocidu neapkaltinsi nei Hitlerio, nei Stalino - nė vienas iš jų nebuvo išnaikinęs 90% tautų.
rwc 2010-04-29 12:01
parazitas. Čingischanas sunaikino kur kas daugiau. Ir apskritai, kaip mėgstama sakyti tinklo folke, visos diskusijos baigiasi Hitleriu. Atsišaudyti nebūtina, pakanka pripažinti, kad oponentas neturi argumentų.
thatsmeLT 2010-04-29 12:01
mhm gera logika pas rwc
rwc 2010-04-29 12:37
sunaikinti tokias rūšis kaip juodligė, utėlės, naminiai tarakonai. O mamutai išnyko patys.
enternald 2010-04-29 14:28
Be to teigiama, kad brandžių miškų kiekis išaugo. Tai nebesvaik.
Julius 2010-04-29 16:09
Nereikia čia taip jaudintis. Žiūrim, ką turim. Žmogus miršta nuo vėžio, nes pradeda kokios nors kepenų ar kito organo ląstelės nevaldomai daugintis. Planetoje gi yra tokia padėtis šiuo metu - Kristaus laikais visoje Žemėje tebuvo 200 milijonų žmonių. Penkis kartus, t.y. iki 1 milijardo išaugo per 1200 metų, t.y. 1800 metais. 1900 metais buvo 1,6 milijardo. Po to, per šimtą metų su trupučiu turime 6,8 milijardo. Tai jums nieko nesako, per nugarą pagaugai neina?
zamzungas 2010-04-29 19:22
gal kas pasakysit kodel straipsniai apie ateiivius tokie populiarus netgi cia?
pinkiss 2010-04-29 20:31
nes pagrindine auditorija vaikai cia renkas
StN 2010-04-30 01:31
Na, grobuonys žemėje turbūt išnyks, nes mum iš jų naudos maža, nebent skani mėsa, ane? Man liūdna dėl tų kurie išaukština save virš visko ką jie supranta. Sėkmės taip toliau galvojant, kad žmonių rasė yra ta kuri išgelbės pasaulį. Tik nėr nuo ko gelbėt, nebent nuo savęs.
thatsmeLT 2010-04-30 10:25
iskaitant pinki ?
rwc 2010-04-30 11:58
Aš neaukštinu, kaip tik teigiu, kad nereikia sureikšminti savo įtakos ir tuo labiau nereikia pamiršti, kad ne tik žmonės - bet ir apskritai primatai, žinduoliai, stuburiniai nėra kažkokia evoliucijos viršūnė. Žmogus - apskritai gamtos klaida. Brokas nuo A iki Z, tik laimingų atsitiktinumų grandinės dėka toks atsirado. Mes arba išgelbėsim savo atšaką, arba duosim daugiau šansų kitoms (o jos, be abejo, džiaugsis, galėdamos iš naujo užvaldyti mūsų arealą). Gamta nemėgsta tuštumos. Gal sunaikinę save, atvertume kelių kur kas tobulesnėms gyvybės formoms.
BerniukasBezdaliukas 2010-04-30 12:25
Zmones yra ziaurus, ir greiciausiai beveik visi. Pateiksiu pavyzdi. Grystate namo ziurit kazkas isilauze i jusu namus ir matote kad jusu vaikam arba mamai ar zmonai ar dar kam nors artimui reikia jusu pagalbos, nes zudikas megina juos nuzudyti. Tai ar jus skambintumet policijai ar is karto is griebtumet belenka kieto ir megintumet ta zudika primusti taip kad nebeatsistotu is karto? ar galbut net nuzudytumet? Zinoma tai galima butu pavadinti savigina ar kazkuom panasaus, bet sakykit ka norit bet tai yra taip pat ziaurumas. Tai pagalvokit kodel ateiviai neturetu tureti jokio zudimo ar dar kazkokio instinkto? Pvz kodel zmones zudo galvijus? tam kad isgyventu. o galbut ateivei irgi darytu ta pati, kad patys isgyventu? As taip pat esu isitikines, kad negali taip buti kad visame komose mes esam tik vienos mastancios butybes. Ir as nesuprantu kam rizikuoti? kam kisti nosi ten kur nezinia kas gali ikasti? Isviso kokia naudo is to butu? Tikrai nemanau kad net taiki ateiviu rase nesidalintu savo technologijomis su mumis. Isviso jeigu jie iki musu atkeliautu jie turetu buti nezmoniskai protingi. Ir net neabejoju kad jie suprastu du dalykus, pirma kad mes tas technologijas galetume panaudoti pries juos, antra kad tos technologijos galetu sukelti zemeje chaosa. P.s tas mokslininkas yra profesionalas turintis daug patirties ir jis megina mum paaiskinti kad geriau nemeginti sauktis tu ateiviu i zeme. O jus meginat paneigti tai ka jis sako. O ar bent pagalvojat kad jus dabar meginat gincytis su zmogumi kuris yra daug protingesnis uz jus, daug daugiau zino, daug daugiau patirties turi savo srityje. Ir kas jeigu jis buvo teisus o mes ne?
kionig 2010-04-30 18:50
Pff, logiska pasaka ir tiek. Aj koks skirtumas yra ar nera, vistiek musu tai nepalies dar ilgai ilgai... yra is zaliuju organizacijos
BerniukasBezdaliukas 2010-04-30 19:57
irodyti meginau tik tai kad zmones ziaurus. o pasakyti tenorejau tik tiek kad nemanau jokio reikalo rizikuoti ir taip pat svaistyti pinigus ant tokiu dalyku.