Amerikiečiai priminė apie tariamą ateivio skrodimą Rusijoje (Video)  (25)

JAV internetinis dienraštis „The Huffington Post“ tvirtina, kad, sprendžiant iš daugybės internete paskelbtos informacijos, rusai žinojo apie neatpažintų skraidančių objektų (NSO) egzistavimą dar prieš keletą dešimtmečių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak leidinio, dar kartą apie tai prieš kelias dienas priminė į užsienio šalis transliuojanti Rusijos radijo stotis „The Voice of Russia“, pranešusi, kad pirmieji kontaktai su NSO buvusioje Sovietų Sąjungoje buvo užfiksuoti dar Antrojo pasaulinio karo metais. Vėliau KGB esą net buvo įsteigtas specialus padalinys, rinkęs informaciją apie nepaaiškinamus ir mistiškus reiškinius, apie kuriuos valdžiai buvo pranešę šalies gyventojai.

„The Huffington Post“ primena, kad iki šiol ufonautų paieškų entuziastams neduoda ramybės JAV kanalo TNT 1998 metais parodytas Sovietų Sąjungoje nufilmuotas tariamo ateivio skrodimo procesas. 1969 metais nufilmuotoje įslaptintoje kino juostoje matyti, kaip sovietų kariškiai tyrinėja Sverdlovsko srityje neva nukritusio NSO katastrofos vietą. Po to veiksmas persikelia į Maskvą, kur medikai atlieka katastrofos vietoje aptikto tariamo kosminio ateivio kūno skrodimą.

Nors nuo minėto įvyko prabėgo jau 44 metai, niekas iki šiol taip ir nenustatė, ar ši filmuota medžiaga yra sufalsifikuota, ar autentiška, sakoma pranešime. Tiesa, po 20 metų nuo minėto įvykio Sverdlovsko srityje, sprendžiant iš neoficialių pranešimų, NSO vėl patyrė katastrofą buvusios Sovietų Sąjungos teritorijoje. Esą neatpažintas skraidantis objektas nukrito šiaurės Kaukaze, Kabardoje – Balkarijoje, Prochladnyj miesto apylinkėse.

Jo katastrofos priežastis neaiški, skambėjo versijos apie tai, kad jį galėjo numušti kariškiai. Tada sklandė gandai, kad sudužusioje „skraidančioje lėkštėje“ buvo rasti kelių ateivių kūnai. Jie esą buvo daugiau nei metro dydžio, didelėmis akimis, be plaukų, apsirengę apsauginiais kostiumais, o jų oda buvo melsvai žalios spalvos ir priminė roplių odą.

Katastrofos vietoje aptikti kūnai, pasak kelių liudininkų, buvo sudėti į stiklines talpas ir išvežti. Tačiau ir šiuo atveju nėra jokio dokumentais patvirtino šio įvykio liudijimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(27)
(1)
(12)

Komentarai (25)