NASA kaltinama išjungianti tiesiogines transliacijas iš orbitos, kai tik eteryje pasirodo NSO (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gedis 2015-01-22 11:42
Kas teigia,jog visatoje esame vienintelė planeta,kurioje yra gyvybė,mažų mažiausiai kvailiai.Vien mūsų galaktikoje milijardų milijardai žvaigždžių,aplink kurias skrieja palnetos,o tokių galaktikų milijardų milijardai.Tai tiesiog nesuskaičiuojama gausybė planetų,kuriose manau tikrai yra gyvų būtybių,kas sako,kad mes esam vieni,dievo sukurti,tiesiog religiniai fanatikai.Ir tik nesakykit man,jog aš įrodyčiau jų egzistavimą,tai jūs įrodykit,kad jų nėra!Taškas.
Pauliusgl 2015-01-22 12:20
Čia ne argumentas. Bet šiaip tavo samprotavimams pritariu. Įvertinant, kad net protu nesuvokiama kiek yra žvaigdžių ir kaskart pagerėjus teleskopams pamatoma dar didžiausia krūva žvaigdžių tamsiuose ploteliuose, tai tikrai būtų drąsu teigt, kad esam vieni.
SaMaras 2015-01-22 12:29
vat viskas susiveda į tai kad tu MANAI.. lygiai toks pats argumentas kitų yra TIKIU
immortallt 2015-01-22 13:20
Ne, Samarai, argumentas jo toks, kad egzistuoja pernelyg daug šansų gyvybei susiformuoti kitur. Taigi manyti, kad esame vieni yra nuomonė. Kad nesame vieni yra statistiškai pagrįsta hipotezė.
peeplt 2015-01-22 13:42
Tikėti kad visatoje gali susiformuoti givybė yra viena, tikėti kad susiformuos pakankamai organizuotos ir protingos gyvybės formos kad pradėtu domėtis kosmosu yra visai kas kita. Bet tikėti kad tos givybės formos pasieks mus tai jau fantastika. Ir tokios išvados iš to paties begalybės ir visatos didybės dėsnio, kuris teigia kad visata tokia didelė kad net mokslininkai prieina gyvybės egzistavimo didelę tikimybę. Bet tas pats didybės dėsnis sufleruoja, kad viskas taip toli kad tikimybė sutikti "ateivius" lygi nuliui.
vytautas50 2015-01-22 13:50
nzn 2015-01-22 14:06
Visos prielaidos ir tikimybės, kad kažkur irgi susiformavo kaip ir žemėje ar panašiai kyla iš klaidingos prielaidos, kad visata yra be galo didelė. Tada matematiškai viskas tampa įmanoma kažkur kitur tai kas yra pas mus, ir tikimybė artėja link 1. Kolkas faktiškai niekaip nėra įrodyta, kad visata yra begalinė, todėl gali pilnai būti, kad visatoje daugiau nėra protingų būtybių. Aš būtent taip ir manau, bet tai jau čia tik mano subjektyvi nuomonė. O apie tai, kad čia kažkas pas mus lankosi ir mes tipo nieko nežinom tai iš vis absurdas. Jau vien tas faktas, kad mes skleisti radio bangas pradėjom prieš 140 metų, reiškia, kad apie mus labai norėdami ir kažkas stebėdami, galėtų mūsų signalus nuskaityti tik 140 šviesmečių spinduliu. O tai yra visiškas niekis visatos ar netgi galaktikos mąstais.
immortallt 2015-01-22 14:14
Mūsų galaktikoje yra trilijonas žvaigždžių ir jinai nėra didžiausia. Kiek yra galaktikų? O kiek apie vieną žvaižgdę sukasi planetų? Dėl keliavimo greičiau už šviesą, aptikimo ir pan yra daug teorijų ir galimybių. Kalba ne apie tai O jei jau gali keliauti greičiau už šviesą, tai manau nėra didelio vargo prikuti milijonus drone'ų, kurie keliautų po žvaigždes (gi visai nereikia jiems tyrinėti tuščių erdvių tarp žvaigždžių) ir rinktų informaciją.
Laurynas19 2015-01-22 14:20
gyvybės formoms.. Šviesos greitis tam yra per lėtas.
obuglas 2015-01-22 14:54
Vienas garsus žmogus yra pasakęs: "Yra dvi galimybės: arba visatoje mes vieni arba ne. Abi yra vienodai bauginančios."
O_O 2015-01-22 15:17
Vieni - ne vieni, bet mano nuomone visi tie žemėje užfiksuoti eneso yra žemiškos kilmės itin slapti eksperimentiniai (kariniai) aparatai. Man juokinga darosi pagalvoti, kad kažkokie gyvi padarai čia atsibeldę norėtų, kad visi juos matytų. Jei jie atsirado čia, o ne mes pas juos - jie protingesni ir nebūtinai nori kad mes apie juos žinotume. P.S Man atrodo, kad Šalčiūtė gali būti atayvis
Hm 2015-01-22 15:39
Kas suprantate rusiškai, youtube paieškoje suveskite - savin general, pasirodys toks plikas dėdė, įrašo trukmė 1h 40 min. Išgirsite labai keistą pasakojimą apie rusų kariškių kontaktus su NSO, netgi tiesioginius... Negarantuoju, kad pasakojimas teisingas, bet gali būti ir teisingas. Dėl ko? Dar 1987 stebėjau NSO ir buvau apklausiamas kariškių. Turiu sodybą netoli Elektrėnų, tai nebuvo tokių metų, kad nepamatyčiau NSO. O tiksliau, jei dvi savaites, kas vakarą stebi dangų bent po porą valandų, būtinai pamatysi ką įdomaus, nepaaiškinamo... Tas generolas vadovavo žvalgybininkų - ekstrasensų grupei. Netikėčiau tokiais žvalgybininkais, jei nebūčiau mates prieš tai laidos per Discovery, apie tokius pačius JAV žvalgybininkus. Kadangi JAV ši programa uždaryta apie 1992, kaip beje ir Rusijoje, tai joje dalyvavo tos grupės vadovas. Tikrai įdomios laidos, manau jas youtube galima būtų surast. Mačiau kažkur apie 2007 - 2008 metus...
moo 2015-01-22 15:48
Kaltinama išjungianti kai pasirodo neatpažinti objektai.. Gal jie yra tiksliai atpažinti ir yra pvz. slapti kariniai todėl ir išjungiama.
HiTech 2015-01-22 16:24
"Visata tokia didelė, ir yra galimybė, kad kažkur yra gyvybė, todėl mes privalome TIKĖTI, kad ten yra gyvybė, o kas tuom NETIKĖS tie yra durniai, nes nesuvokia kokia didelė yra visata." Štai toks yra vienintelis "tikinčių" argumentas (jei jį išvis argumentu galima vadinti). Ir su tais tikėjimo verksmais, jie visad bando įtikinti, kad ten kažkur yra gyvybė. Vienu lūpos krašteliu užsimena apie bakterijas, tačiau dažniausiai trimituoja apie super duper technologijas turinčią, skersai/išilgai, po visatą keliaujančią, gyvybę. Jeigu dar labiau jiems leidi nusišnekėt, tai pradeda svaigt apie tai jog žmonės žemėje yra tik specialiai "pasėtas virusas", esame tų ateivių eksperimentas, o jie tik stebi mus kaip kokius žiurkėnus. Kai atrasime nežemišką gyvybę, tada ir žvygaukit, o kolkas 1-0 nežemiškos gyvybės nenaudai. O su savo tikėjimu, galit eit į bažnyčią, kunigėliui pasiskūst, jis jums paaiškins, kad tokioj didelėj visatoj įmanoma, kad egzistuoja dievas. O kodėlgi ne? Juk trilijonai žvaigždžių mūsų galaktikoj ir dar daugiau apie jas skriejančių planetų, tai kodėl vienoje jų negalėtų sėdėti dievas?
Hm 2015-01-22 16:36
... gera mintis, gali būti ir taip. Bet kai mokslininkai atrado kvazarus irgi slėpė kurį laiką, nes įtarinėjo, jog tai gali būti NSO...
immortallt 2015-01-22 16:37
HiTech, skambi kaip NoTech. Panašiai ir apie vakcinas žmonės kalbėjo, ir daug kitų išradimų ar atradimų, kai tik atėjo pokyčių metas. Tai, kad visatoje kažkur kitur yra gyvybė, tikimybė yra daug didesnė, nei kad esame vieni. Ar jie atskrenda, ar ne, tai jau visai kita tema, kur nelabai linkęs tikėti, kad sugeba tokį kelią atskristi ir nesugeba likti nepastebėti Ar tuo labiau prireiktų grobti žmones ir kišti visokius zondus. NSO, tai menkai susijęs su gyvybe kituose pasauliuose terminas. NSO gali tapti ir helio balionas iš gimtadienio.
Gasis 2015-01-22 16:56
Man labai įdomu, kodėl žmonės NSO pradėjo matyti tik nuo tada, kai buvo išrastos skraidymo priemonės. Nesu dar girdėjęs senesnio pasakojimo apie NSO, o jau iš antrojo pasaulinio karo ju pilna. Kad ateiviai slepiami, nelabai noriu tikėti, nes tokios paslapties neįmanoma išlaikyti. Gali būti, kad tie NSO prie TKS yra slapti kariniai palydovai. Valdžiai gerai, kad žmonės iškart galvoja apie ateivius, nes niekam nereikia teisintis, kad pinigai yra švaistomi slaptiems kariniams projektams...
Hm 2015-01-22 17:38
Skaičiau tokia labai nuobodžia amerikiečio knygą apie NSO, labai jau daug dokumentinės medžiagos. Žmogus kapstėsi laikraščių archyvuose ir ieškojo NSO aprašymų. Pirmasis atvejis JAV užrašytas 1888 metais, tik tada tai vadino neatpažintais oro balionais, dirižabliais. O pačių aprašymų apie Neatpažintus Oro Balionus apstu...
Arns 2015-01-22 17:57
Šiaip jau diskusija kažkaip nukrypo į lankas, vieni apie ateivių egzistavimą kiti apie patį lankymosi faktą kalba. Tikrai realu jog gyvybė gali egzistuoti ir kur nors kitur, bet jų lankymusi labai abejoju. Elementariai dauguma mums žinomų fizikos dėsnių neleidžia kažkokių toli siekiančių ekspedicijų surengti, o jei jau tiek pažengę, kad gali šiuos apeiti, menkai tikėtinas toks paprastumas technologijų ar humaniškumas (na pagrobė nakčiai, patyrinėjo ir paleido, ir anei jokio žymeklio, kaip kad daro mūsiškiai gamtos tyrinėtojai pagautiems gyvūnams). O kad sąmokslo teorijos gyvavo ir neretai viską visi surašydavo religijoms ar kokioms antgamtinėms galioms net nesiaiškinę, visisškai įprastas dalykas.
Atk 2015-01-22 19:26
Žmonės nuo senų laikų kontaktavo su ateiviais, taip vadinamais. Bet anksčiau žmogaus sąmonė buvo netokia, kaip dabar, dabar daug lengviau nutiestį kanalą iki žmogaus sąmonės. Pavyzdžiui Mozei teikdavo informaciją ateiviai. Jie kaip mažam berniukui jam pasakojo įvairių dalykų, kuriuos norėjo perduoti. Ir darė daug barškučių, stebuklų, kas žmogui atrodė labai neįprastai ir jis tada labai linkęs buvo patikėti, kad tai ką sako jam yra tiesa. Jie taip per visas epochas per visokius religinius-mistinius mkymus bandė paveikti vystymąsi žmonių ir vieni norėjo atvesti žmones rie susinaikinimo, kiti padėti, bet ir tie, kurie norėjo padėti dėl nežinojimo vystymosi žmogaus dėsnio darė kartais rimtų klaidų. Ir visi mokymai mistiniai šitie buvo nuo ateivių išskyrus vieną, kuris vyko prieš 2000 metų. Žmogus yra labai jaunas, ateiviau daugybę kartų labiau išsivystę už žmogų ir jiems sukurti kažką išeinančio už žmogaus suvokimo ribų ar nuspėti netolimą ateitį nebėda. Iš čia yra ir aiškiaregiai. Aiškiaregiai tiesiog perduoda informaciją, kurią perduoda jiems ateiviai. Tas buvo ir su Vanga ir su kitais "aiškiariagiais". Todėl žmonės yra jiems kaip sliekai atžvilgiu technologijų išsivystymo.