Buvęs žvalgybos darbuotojas rėžė apie NASA: „90 proc. misijų yra slaptos, o paprasti piliečiai net neįsivaizduoja, kas iš tikro vyksta Marse“ (Video)  (5)

JAV kosmoso agentūra NASA neigia sąmokslo teoretikų teiginius, esą Marse ji turi vergaujančių vaikų, kurie į kaimyninę planetą buvo nusiųsti 20 metų trukmės misijos metu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Toks gandas buvo paskleistas internetinėje laidoje „InfoWars“, kurią veda provokatorius Alexas Jonesas. Į savo laidą jis pasikvietė Amerikos aktyvistą, buvusį Centrinės žvalgybos agentūros darbuotoją Robertą Steele'ą, kuris ir leptelėjo netikėtą teiginį. 

„Tai gali šokiruoti tavo klausytojus, tačiau mes tikime, kad Marse yra kolonija, kurią sudaro vaikai, kurie buvo pagrobti ir išsiųsti į 20 metų trukmės kelionę, – pareiškė R.Steele'as. – Tai buvo atlikta tam, kad pasiekę Marsą jie neturėtų jokios alternatyvos, kaip vergauti Marso kolonijoje.“

A.Jonesas tai išgirdęs paantrino, kad valdžia nenori, jog žmonės žinotų tiesą.

„Klausykit, aš žinau, kad 90 proc. NASA misijų yra slaptos, o aukšto rango NASA inžinieriai man sakė, kad mes nė neįsivaizduojame – vyksta tiek daug dalykų“, – sakė jis.

Keista sąmokslo teorija video siužete

Penkių minučių trukmės laidą vedėjas užbaigia dar skambesniu pareiškimu: „Nežinau apie Marso bazes, bet žinau, kad jie sukūrė daugybę, tūkstančius skirtingų chimerų, kurios yra ateiviškos gyvybės formos Žemėje.“

NASA retai komentuoja sąmokslo teoretikų klejones, tačiau šįkart nusprendė atsakymą pateikti. Komentare užsimenama ir apie anksčiau pasirodžiusius pareiškimus, esą kaimyninėje planetoje nėra marsaeigių, o agentūra misijas suklastojo. 

„Marse nėra žmonių. Marse yra aktyvių marsaeigių – praėjusią savaitę buvo pasirodę gandų, kad jų ten nėra. Yra. Tačiau ten nėra nei vieno žmogaus“, – teigė NASA atstovas Guy Websteris. 

Anksčiau NASA jau teko paneigti daugybę keistų gandų, pavyzdžiui, kad Žemė plokščia, kad 120 dolerių kainuojantys pleistrai gydo naudodami NASA technologijas, ar, kaip nurodė programišių grupuotė „Anonymous“, kad netrukus bus paskelbta apie aptiktą nežemišką gyvybę.

A.Jonesas anksčiau buvo pareiškęs, kad 2012-ųjų gruodį Sandy Hook pradinėje mokykloje nevyko jokios masinės žudynės, o Bostono maratono sprogdinimus vadino vyriausybės apgavyste.

Beje, A.Joneso laidų retkarčiais klausosi JAV prezidentas Donaldas Trumpas. 

Parengta pagal Dailymail.co.uk ir Iflscience.com inf.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(39)
(40)
(-1)

Komentarai (5)