Išslaptinti nauji duomenys apie NSO stebėjimus D. Britanijoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arns 2009-03-24 15:07
dauguma "tikru" istoriju buna sukuriamos isgarseti norinciu zmoniu, tad tiketis tokiais paketais isslaptinamais neverta
Anonymous 2009-03-24 15:14
Esu skaitęs, kad Anglijoj ateiviais tiki daugiau žmonių, negu Dievu. (~60%) Nieko keisto, kad toki įvykiai ir vyksta Anglijoje. Kaip ir Mergelės Marijos apsireiškimai Lietuvoje ar Brazilijoje. Žmonės mato, ką nori matyti.
Anonymous 2009-03-24 15:56
Mano manymu bevertis straipsnis ..
Anonymous 2009-03-24 16:01
Dar ilgai laukt kol tie ateiviai pasirodys zmonems arba puls?
Domazaz 2009-03-24 16:13
Manau, kad dauguma skaitančių šį straipsnį galvoja "Kol nepamatysiu - tol nepatikėsiu". Norisi taip pat sakyti, bet man gyvenime galbūt jau yra tekę susidurti su NSO. Deja, bet yra.
Anonymous 2009-03-24 16:15
matote, cia yra dar tokiu niuansu. Visu pirma tai gali buti tikri NSO, gali buti ir slapti ivairiu valstybiu skraidantys aparatai(bandomieji), kurie turi ypatingas naujas technologijas, kurios dar nezinomas placiajai visuomenei, todel kiekvienas nematytas aparatas ir dar turintis iskirtiniu skraidymo savybiu, gali buti palaikytas NSO. Be to, yra tokia dokumentika, apie tai, kad pasaulyje po kurio laiko isivyravus taikai, karo pramone netures darbo, tad,kad jo atsirastu, bus imituojamas karas su ateiviais, aisku tos lekstes bus paciu zmoniu kurinys, tik visi galvos, kad tai ateiviai, o karo pramone tures daugybe uzsakymu ginklavimuisi pries ateivius. Tas filmas vadinasi "The Orion conspiracy", ji galima paziureti topvideo .lt puslapyje (anglu ir rusu kalbomis)
meslinukas 2009-03-24 16:18
pritariu Pienas. šis straipsnis tikrai menkavertis - jame pateikiamas mažiausiai tikėtins scenarijus, kuriuo arba nieko nepasakoma arba išsityčiojama. jei ir būtų kokia gyvybė iš kitos planetos, tai tikrai nemanau, kad ji atrodytų ir kalbėtų kaip žmogus...
runce 2009-03-24 17:46
kad ateiviai yra niekam neturetu but abejoniu, o kad yra tas Dievas (kaip dede sedintis danguje) sunkoka patiketi. tai manau aisku kodel anglai truputi labiau pazenge nei lietuviai
Anonymous 2009-03-24 17:50
Na man apie ateivius užsifiksavo vienintelis "faktas" , kad daugiausiai jų buvo pastebėta būtent tuo laikotarpiu kai vyko atominės bombos bandymai ir tai interpretuoti galima kaip tik nori...
Anonymous 2009-03-24 18:13
trikampio formos NSO yra gana paplite, ir kiek as zinau atsirado ne taip ir seniai. Mano manymu tikrus NSO nuo JAV slaptu zvalgybiniu lėktuvu ir skiria tie trikampio formos aparatai.
wyciokas 2009-03-24 18:38
99% netiesos... jeigu ateiviai turi tokia technologijas kad gali iveikti milijardus sviesmeciu ir nelikti nepastebeti noredami buti slapti yra labai keista... Ir isvis gerai pastebejo kad visokios mergeles marijos matomos ir panasiai... maziau tiket paistalais reikia, ir man teke matyti 2 kartus objektus kuriu negalejau paaiskinti kas tai bet 99.999999999% kad ten buvo zemiskas obejktas arba reiskinys
Anonymous 2009-03-24 19:03
to ajo maziau filmu ziurek su ateiviais karas matai jam bus su jais. Kad ateiviai yra tai simtas procentu, aisku irodyt to pats niekaip negaliu, tokioj didelej visatoj absurdas butu jei tik vienoj zemej gyvybe yra. Idomu butu NASA duomenis gaut pacius slapciausius, neabejoju kad turi ka idomaus papasakot amerikieciai. Visai galimas daiktas kad greitai bus atrasti budai kaip keliauti kitomis dimensijomis. Tas pats Filadelfijos eksperimentas, amerikieciu nuneigtas nutyletas, bet dristu tiketi kad jis buvo, tik zalos per daug pridare todel tolesni tyrimai buvo nutraukti. Gal siuo straipsniu ir sunku patiketi, bet kad daug info slepiama nuo visuomenes vienareiksmis taip.
ligonis 2009-03-24 19:08
"Esu skaitęs, kad Anglijoj ateiviais tiki daugiau žmonių, negu Dievu. (~60%) " puiku, tai rodo kad zmones pagaliau nebera tokie durni kad tiketu ponu dievu visagaliu ir kaip jis pakure mum visata. kaip minejo jei protiga gyvybe visoi visatoi yra tik zemei - pagalvokit koks vietos svaistymas.
Arns 2009-03-24 19:24
del to jog visatoje mes ne vieni nereiktu net diskutuoti, bet del to jog "ateiviai simtus metu lankosi ir taip vis neranda progos nei susitikti nei nukariauti" jau absurdas, verciau kelti klausyma ar jie cia lankosi? Arba ar jie gali buti tiek issivyste jog lyg niekur nieko atkaktu ir rastu mus cia, juk visata tokia didele, tad Zeme rasti ne ka lengviau nei adata kokiam Baikalo ezere
Anonymous 2009-03-24 19:36
butu ydomu suzinot statistika zmoniu kurie tiki ir kurie netiki ateiveis, bei ju isilavinima, IQ, amziu, lyti ir pan
Anonymous 2009-03-24 20:09
Tikiu ateiviais, bet netikiu, kad jie čia žemėje grybauja... Koks tikslas? Jei tikslą jie turėtų - jau senai būtų jį įgyvendinę (juk pagal šaltinius jie žemėje lankosi jau šimtus metų). O į ateivius tikiu vien todėl, nes labai neįtikėtinas man atrodo tas faktas, kad visatoje mes vieni. Beje, kodėl jūs linkę įsivaizduot ateivius panašius į mus? Duokit laisvę fantazijai...
Anonymous 2009-03-24 20:09
Ateiviai is kitu dimenciju.. infrared kamera gali padet aptikt juos
Anonymous 2009-03-24 20:18
Na,as savo akim nemaciau,bet kiek domejausi tai NSO gan paplites reiskinys pasaulyje.Del to,kad mes visatoje ne vieni tikriausiai abejojanciu jau nera,o liudijimu,turiu galvoje rimtu liudijimu,tikrai yra sociai...ir visuose pasaulio kampeliuose.Tik vat,kad sitas faktas nelabai telpa i daulgelio individu siaura pasauleziura.Daugelis galvoja,na gerai,atskrido jie,tai kodel nenusileidzia,tipo nepaspaudzia rankos,neprisistato.Bet cia reiketu truputi suprast savo vieta ir issivystimo lygi jeigu kas nors sugebejo atlekt iki musu,tai faktas,kad ju civilizacija ojojoj kiek toliau pazengusi uz musiske...ir apie ka jiems kalbet su tokiais bambukais,kurie nesugeba susitvarkyt savo planetoje,baigia ja apsnerkst...prazudyt.Neziurint i pastaruju metu technologijos pazanga,daugelis esam ciut ne laukiniu lygio.Melas,nepagarba,savanaudiskumas,agresija,klasta,apgaule vis dar dazni palydovai musu trupame gyvenimelyje,ir visa tai sutinkama net auksciausiuose valdzios sluoksniuose.Nezinau kiek tame tiesos,bet yra teke skaityt,kad bandymai uzmegzt kontakta yra buve...deja nesekmingi(aisku del kieno kaltes).Tikiu,kad daug liudyjimu yra is fantaziju,neturejimo kas veikt,psichozes,ar noro isgarset ciklo.Bet yra galybe tikrai patikimu liudijimu,is auksto intelekto uzemusiu aukstas pareigas moklse,karinese strukturose,politikoje zmoniu. O labiausiai rekia,kad netikiu nes nemaciau,nepaciupinejau tie,kurie tingi pasidometi...arba isivaizduoja,kad yra visatos BAMBA.O kam ydomu siulau Youtube pasidometi apie Disclosure projekta.
Nerė 2009-03-24 20:34
Daug kas čia sako, kad kodėl tie ateiviai čia jau šimtą metų klaidžioja ir nepuola arba neprisistato. Aš manau, kad jie paprasčiausiai gali tyrinėti mūsų planetą ir viskas. Gal jie visai nenori tų kontaktų. Jergau, tų variantų gali būti labai daug, ko jie čia slankioja aplink mus. Bet šiaip.. Kuo toliau, tuo aš vis labiau jais tikiu.
Anonymous 2009-03-24 20:40
Idomu kodel ateivis kalba su skandinavisku akcentu? gal ateiviu gimtoji kalba labai panasi i skandinavu? Siaip tokie "dokumentai", atsiprasant, sudo verti. kas cia per dokumentas? Paskambino kazkokia bobele i BBC. Tai gerai, o toliau? Is policijos puses? Is BBC zurnalistu? Kas nors apklausinejo zmones, kas nors ka nors tyre? Aisku jokios info nera, tai mazdaug tiek toks "dokumentas" ir tevertas/ Ir kas cia per pasakymas "tikras NSO" Ar jus bent jau suprantat ka sitas trumpinys reiskia?