JAV kariškiai bandė susisiekti su marsiečiais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Mitas 2009-11-14 16:55
Na matai, kionig, man nėra skirtumo, ar kažkas daro iš to verslą ar ne, man nėra skirtumo, kokia tų žmonių biografija, aš retai sprendžiu apie knygą iš viršelio, man daug svarbiau yra ne tai, kas apie tai kalba, o ką apie tai kalba. O kad kažkas daro iš to verslą, tai tegul daro, man tikrai ne gaila, aš nesu nė tūkstančio išmetęs į jų verslą, todėl nesijaučiu nuskriaustas.
kionig 2009-11-22 01:41
Siaip visu pirma is tikruju yra skirtumas KAS kalba, antra KA kalba ir trecia KAIP kalba. Parsisiunciau tavo siulyta filma. Truputi apie ji: filmas visaj nieko, toks intriguojantis. Jame kalbama itikinamai, faktai tikrai gan svarus, daromos prielaidos ir keliamos hipotezes gan logiskos. Iskyrus tik tas, pvz egiptieciu laikais(deja is manes nekoks istorikas), isrado elektra ten elektrolize, tai jiem praktiskai is to jokios naudos, nes jie neturejo tam jokiu priemoniu ismatuoti itampos ir isvis apie elektra jie neturejo jokiu ziniu ir t.t., tik temokejo lydyti auksa . Toliau filme kalba lyg ir apie naska bet bandoma lyginti ir su kitomis anksciau egzistavusiomis civilizacijomis. Lyg ir normalu, bet laibai sunku, kai kiekviena turi dar savo begalia neaiskumu, taip kad buvo paprasciausiai ieskoma panasumu, bet vieningos isvados neprieita. Naskos radiniai is tikruju gan idomus. Reiktu tirineti kas toje naskoje gyveno ar galejo gyventi, kokiu ju kultura buvo ir panasiai ir bandyti sieti su tai. Nors tie radaniaii labai panasus i musu, uztat kelia daug itarimu, kad kazkas galejo ta ir ana daryti. Beje, dar daug aspektu labai neapzvelgta ir galima filosofuoti iki nukritimo. O naskos piesiniai man labai panasus ir asocijuojasi su pagonybe Siaip ar taip remtis logika sunku, kadangi islieka daug neaiskumu. Na ka padarysi tai galima pavadint "nepaaiskinamais faktais". Kas nori tas tiki Pakolkas tiek, bet esant laikui pameginsiu nuodugniau patyrineti si dalyka ineto platybese, ne vien tuos paveiklsiukus bet ir dar pameginti susirasti to erich'o von daniken knyga.
Skleepas 2009-11-29 16:42
Seip as manau , kad zmonija ir laike ateivius Dievais nes atsimenu buvau kazkoki video rades kur parodyti ivairiausi paveikslai kur aplinkui minios zmoniu ir danguje kazkokie erdvelaiviai.
kionig 2009-11-29 16:47
Aha, dabar tokiu video pilna youtubeje ^^
Mitas 2009-12-01 13:07
Kionig, dar šitą pažiūrėk: http://www.youtube.com/watch?v=FNgzyylR ... re=related
Gytisss 2010-07-09 02:03
Aš manau saulės sistemoje esame vienintele givybęs forma
kionig 2010-07-09 02:49
Na cia NSO nieko ypatingo as nepasakysiu vat noreciau pats susidurt. Beje, del atsidurimo psichiatrineje, tai itakos turi pati vadovybe, po skrydzio buvo atitinkama sneka su tuo pilotu ir 10 daktaru bei psichologu, nuosprendis aiskus, kad tokie nepradetu skleisti ereziju ir nesukurtu masines panikos, tarp kariskiu, o poto tarp placiosios visuomenes. Beje, Mitai, tavieji naskos piesiniai issifruoti