[Patarimas] Kokią žuvį reikėtų valgyti. „Geriau už upėtakį ir lašišą.“ Skelbiamas netikėtas variantas  (3)

Tokioje žuvyje yra vitamino D, kalcio ir kitų maistinių medžiagų.


Konservuotos sardinės
Konservuotos sardinės
© Towfiqu barbhuiya (public domain) | https://www.pexels.com/photo/close-up-shot-of-sardines-in-a-can-9797030/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amerikos širdies asociacija rekomenduoja suvalgyti dvi porcijas jūros gėrybių per savaitę, tačiau apie 90 % JAV gyventojų šių rekomendacijų nesilaiko.

Ekspertai skelbia, kuri žuvis yra sveikiausia jūsų sveikatai.

Nr. 1 žuvis, kurią turėtumėte valgyti

Patarimas. Konservuotos sardinės yra geriausia žuvis maistui, atsižvelgiant į jų prieinamumą, galiojimo laiką ir maistinę vertę.
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Vaizdo registratoriai, „Xiaomi“ orų stotelės, kampiniai šlifuokliai, suktukai, pjūklai, frezos (Video)
3809 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-04-30/2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „VKRVKN“ - 20V kampinis šlifuoklis su baterija, įkrovikliu

2) „iMars X5“ - automobilinis vaizdo registratorius

3) „Xiaomi DUKA Atuman TH1“ - 2 vnt., drėgmės ir temperatūros matuokliai

4) „VIOLEWORKS“ - 32V suktukas su 2 baterijomis, įkrovikliu, lagaminu ir antgaliais

5) „VIOLEWORKS“ - akumuliatorinis tiesinis pjūklas su 4 peiliais

6) Elektrinė freza - 1100W, 220V, 35000rpm

Išsamiau

Jose yra gausu omega-3 riebalų rūgščių – tai riebalų rūšis, kuri padeda sumažinti uždegimą ir yra susijusi su daugybe privalumų – nuo ​​depresijos iki širdies ligų ir insulto rizikos mažinimo. Konservuotose sardinėse yra daugiau maistinių medžiagų nei lašišoje.

Konservuotose sardinėse taip pat gausu kalcio. Be to, sardinės yra svarbus vitamino D šaltinis, kuris padeda pasisavinti kalcį ir palaikyti imuninę sistemą.

Nors speicifinis sardinių skonis gali patikti ne visiems, siūloma jas pagardinti žolelėmis ir citrina.

Lašiša

 

Kita žuvų rūšis, kuri turi daug privalumų, yra lašiša. Ekspertai pažymi, kad visų rūšių lašišos turi panašų maistinių medžiagų kiekį, įskaitant omega-3.

Upėtakis

Upėtakis gali būti alternatyva lašišai, nes jie yra glaudžiai susiję ir receptuose gali būti naudojami pakaitomis. Upėtakis yra šiek tiek švelnesnis nei lašiša, todėl tai gali būti geras pasirinkimas, jei dažnai nevalgote jūros gėrybių. Upėtakis taip pat turi daug omega-3, baltymų ir vitamino D.

Arktinė palija

 

Arktinė palija (Arctic char) turi rausvą minkštimą, panašų į lašišos, tačiau iškepta praranda ryškų atspalvį. Skonis primena upėtakį.

Palijose gausu omega-3 riebalų rūgščių.

Menkė

Menkė yra viena iš liesiausių valgomų žuvų. Vienoje šios žuvies porcijoje yra apie 100 kalorijų ir 23 gramai baltymų. Menkėje yra kitų svarbių maistinių medžiagų, tokių kaip B grupės vitaminai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(3)
(59)

Komentarai (3)