Daugiaveidė multivisata

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

punktyras 2012-01-02 18:10
Ir pas mus kartais įvyksta kažkas tokio, kas paskaičiavus tikimybę, yra labai mažai tikėtina. Žmonės tai vadina stebuklu, Dievo pirštu ir pan. O kodėl turėtų egzistuoti tokia visata, kur viskas nesiseka ar viskas sekasi? Kas yra atsitiktinumas? Kodėl kur nors turėtų neveikti tikimybių teorija/atsitiktinumas? Manau, tai nepriklauso nuo fizikos dėsnių, galiojančių toje visatoje.
fantasme 2012-04-20 12:16
supratau gal kokius 5proc. teksto, bet buvo įdomu. Seniai žinojau, kad egzistuoja daug visatų, juk logiška, kažkokia nesąmonė būtų, jei mes tik vieni ir vieni. Bet kaip suprasti su tais antrininkais???
Pumper 2012-04-20 12:36
Ir kuom rėmėsi tas tavo "žinojimas"? Ar čia toks pats "žinojimas", kaip ir kad dievas yra? O šiaip tai man įdomu ar įmanomas begalinės visatos ir multivisatų derinys (tikriausiai dvi pagrindinės teorijos ir kiek teko domėtis, tai pirmas atvejis bent jau matematiškai daugiau pagrindo turi). Jei visata begalinė, tai kur tada prasideda kita visata?
blizzard 2012-04-20 12:40
tos visatos viduje? ir kadangi jos abi nuolat plečiasi tokiu būdu įmanoma kad egzistuoja dvi visatos na ir atitinkamai kiekvienoje visatoje vis po naują ir taip be galo be krašto (čia tik random mintis į tavo klausimą )
Aidas 2012-04-20 12:47
Galiu pasiūlyti pasidomėti matematine begalybės teorija. Pagal ją begalybę galima dalyti, ir kiekviena dalis taip pat bus begalybė.
vanduo4 2013-11-05 01:15
Sveiki. Gal kas supratote, kodel visatos analizuojamos pagal 4 lygius: fizika, pagrindimas, santykis ir rysys? Kazkodel man paaiskinimai po kiekvienu lygiu aiskumo nedave. - Kiek supratau, tai kad pirmi trys lygiai gludi pacioje visatoje, o ketvirtas - budami visatoje jo nematome - pasaulis per didelis Tad is to isplaukia, kad galime buti kazkieno simuliacija ir to nepastebeti, kol kazkada nukeliausim uz visatos ribu. - Dekoju.