Žurnalo "Scientific American" vasario mėnesio naujienos  (0)

Taigi, du mėnesius vėlavome pristatyti internetinę naujo numerio versiją, o dabar viskas laiku. Ne tik laiku, bet ir truputi anksčiau, nei žurnalo numeris pasirodys spaudos platinimo vietose. Žodžiu taip, kaip ir priklauso. Tačiau tai ne visos „naujovės“, apie kurias mes norime papasakoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalo vasario numerio svarbiausia tema – mūsų mityba. Persivalgymas ir badas – dvi blogybės, galbūt dar nelabai stipriai liečiančios mus, bet kylant vartotojiškumo lygiui, persivalgymas deja ir pas mus tampa įprastu reiškiniu. Ypač per šventes. Tad kuo anksčiau apie tai susimąstysime, tuo geriau. Šalia trijų straipsnių, skirtų mitybai, tradiciškai surasite ir įprastinių tematikų straipsnius.

Kaip jau pastebėjote, kiekvieno numerio vienas iš straipsnių yra publikuojamas nemokamai internete. Ši tradicija išliks ir toliau, o kas svarbiausia, nemokamos informacijos padaugės. Tiesa, straipsniai bus platinami po vieną iš numerio, tačiau šalia jų redakcija nemokamai paplatins ir kelis trumpesnius rubrikų įrašus. Iš vasario numerio jau dabar galite paskaityti apie sukurtą robotą, galintį iš karto klausytis trijų kalbėtojų ir apie tai, jog šunims šokoladas yra nuodingas.

Nuolatiniams žurnalo skaitytojams arba jais planuojantiems tapti, siūlome perskaityti atnaujintą prenumeratos skyrelį – dėl įvairių nesklandumų, su kuriais jau susidūrė tiek prenumeratoriai, tiek ir pati redakcija, keičiami prenumeratos būdai. 

Kol kas tiek – kai tik bus naujienų iš redakcijos, būtinai jus informuosime. Pilną vasario numerio pristatymą galite peržiūrėti čia. Gero skaitymo ir turiningų diskusijų!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: