Parama portalui: nieko nekainuojanti galimybė parodyti ar toks projektas yra reikalingas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Vytautas 2009-04-11 13:11
Panašiai, bet toks būdas laikinas ir be to, mes jo tikrai neskatiname - solidumo projektui tokie dalykai nesuteikia. Be to nėra ta situacija tokia ir bloga - mes tiesiog renkamės lėšas visais galimais būdais, todėl ir šis straipsnis atsirado apie 2%, o ateityje įgyvendinsime ir kitus, komentaruose pasiūlytus legalius ir "civilizuotus" būdus. Be to, labai smagu dėl didelės dalies pozityvių komentarų - tai jau didelis užmokestis mums už darbą. Belieka jį pamažu "materializuoti"
Anonymous 2009-04-11 13:38
Geras puslapis, nors nemažai naujienų galima rasti ir kitur, bet šaunu, kad galima perskaityti gimtąja kalba - taip ir greičiau ir lengviau galima suprasti sudėtingesnius straipsnius. Sutikčiau mokėti nedidelę sumą už galimybę skaityti lietuviškai (pvz., 25LTL per metus). Man 2% idėja nelabai patinka, nes visi tik ir atakuoja dėl tų kelių litų. O gal paprasčiasiai apmokestinkit papildomas paslaugas: 1) komentavimą (ką jau minėjo kažkas anksčiau) 2) papildomus straipsnius (pvz., nors ir užsidarė "Scientific American" LT versija, bet gali būti, kad atsiras pakankamai žmonių, norinčių tą pačią informaciją gauti internetu) 3) Galima apmokestinti visų ar dalies naujienų skaitymą, bet nedidele suma, pvz., 1Lt/mėn ar 2 Lt/Mėn. Tie kas norės už dyką tas naujienas gaus keliomis dienomis vėliau. 4) Apmokestinti reklamų nebuvimą. 5) Apmokestinti tam tikrų naujienų (t.y. tam tikra tema) išrinkimą ir siuntimą to norintiems ir sutinkantiems mokėti asmenims. Labai šaunu, kad parašote apie Lietuvoje vykstančius renginius ir mokslo įvykius. Žodžiu, šaunų darbą darote, taip ir toliau. Ačiū.
Anonymous 2009-04-21 08:45
OJOJ, cia nevaidink kazkokio isskirtinio portalo savininko as tikrai neremsiu 2 proc kazkokios svetaines, geriau paremsiu mokykla, kuri ir man naudos gal padarys .
Vytautas 2009-04-21 09:07
Galima remti, galima neremti, tik kam dar afišuotis? Noras "įkasti" ar sumenkinti? Ar tiesiog lietuviškas pavydas