Atnaujintas technologijos.lt forumas  (93)

Kaip jau rašėme, šį savaitgalį, balandžio 12-13 d., vyko forumo atnaujinimo darbai. Forumas atnaujintas į naujausią phpBB 3.0.12 versiją. Į naują versiją sėkmingai atkeliavo absoliuti dauguma pirminės informacijos (forumo temos, žinutės, vartotojų vardai, asmeninė informacija, slaptažodžiai), tačiau yra ir kai kurių pasikeitimų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2014-04-14 Atnaujintas technologijos.lt forumas  (93)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasikeitimai susiję su forumo versijų skirtumais – naujasis forumas šiek tiek kitaip traktuoja unikalaus vartotojo registracijos vardą, tad buvo atvejų, kai perkėlimo metu teko pervardinti kelis vartotojų vardus. Tad jei po atnaujinimo bus problemų su prisijungimo senuoju vartotojo vardu ir slaptažodžiu, rašykite šio teksto komentaruose – bandysime ieškoti paklydusių duomenų ir pranešime asmeniškai, kas ir kaip pasikeitė.

Šiek tiek bus pasikeitęs ir forumo valdymas - šiuo atveju jau nieko negalėsime padėti, tai vidiniai naujo forumo pokyčiai.

Be to, naujame forume atsirado socialinio prisijungimo galimybė naudojant trečiųjų šalių registracijos duomenis (Google, Facebook ir pan.). Tikimės, jog tokia galimybė bus patogi tiems skaitytojams, kurie nekomentuoja straipsnių vien dėl nenoro atskirai registruotis dar prie vienos sistemos.

Nors pagrindiniai perkėlimo darbai pavyko sėkmingai, tačiau testuojant sistemą pasimatė daugybė smulkių problemų, kurių tvarkymas gali užtrukti visą šią savaitę. Tad būkite kantrūs, jei kažkas neveikia ar tekstai neturi lietuviškų raidžių. Žinoma, būtume labai dėkingi, jei šio teksto komentaruose praneštumėte, kokias problemas pastebėjote – bus lengviau jas viskas išgaudyti.

Naujasis forumas turi daugybę nustatymų, leidžiančių ar draudžiančių įvairias funkcijas. Kokiomis funkcijomis norėsite naudotis, kurių verčiau nereikia, galėsite tartis kartu su forumo moderatoriais – jie turi administravimo prisijungimo galimybes ir bendru sutarimu gali koreguoti aktualiausius nustatymus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(0)
(1)

Komentarai (93)

Susijusios žymos: