Tramvajus sostinėje – nuo 2016 metų?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2012-12-21 01:22
Silutes puse kiek zinau veliau pajungs + ziedas dabar visiskai laisvas paliktas. Realiai nesuprantu kam per virsu dare Palanga-Kaunas. Na gal ne tuo momentu gyvenai, bet cia pora meteliu ant to ziedo buvo neimanoma pravaziuot nelaukiant ilgiau 10 minuciu, net nuo Kauno puses varant i Palanga. O tokie kamsciai stabdo LEZ'o pletra. Todel buvo priimtas sprendimas investuoti.
kestutisz 2012-12-21 08:33
Na, aš kažkaip ir nesupratau to žiedo/viaduko prieoritetų, ypač kai neseniai neseniai pasivažinėjau darbo dienom - lygtais prioritetas turėtų būti šioks toks aplinkelis nestabdant pravažiuoti pro miestą, tačiau prioritetinė krypts gavosi grižti iš Palangos į Vilnių :| Nors visai netoli Palangos plente yra dar dvi paprastos ir efektyvios dviejų lygių sankryžos kur galima patogiai ir iš ir į miestą nuvažiuoti ir kirsti plentą. Taip, ten yra dar penkta kryptis patys Jakai/sodai, bet manau buvo galima ir paprasčiau susisukti. Aišku gražu, įspūdinga, galima turistus vežioti, bet pažiūrėrim kaip viskas atrodys kai ateislaikas remontuoti - jau dabar sunku įsivaizduoti kaip ten atrodo paprasčiausias sniego nuvalymas - verčia žemyn ant kitų mašinų? Ir šiaip - problema ne tik šitas viadukas, va važinėju naujausiu kūriniu Vilniuje, prie Regitros ir negaliu atsistebėti - ne tik atvažiuojant nuo gariūnų ir sukant link Regitros nėra greitėjimo juostos, bet ir nuo Regitros pusės nėra paprasto nuvažiavimo į dešinę į Kirtimų g (naująjį aplinkelį). Paprasta dviejų lygių sankryža paversta kažkokia nesąmone su srautų susikirtimu ant paties viaduko prasto matomumo vietoje (toje vietoje nesimato ar kas į jį nekyla kitoje pusėje). Nuo Regitros pusės atvažiuojančios fūros (Iki sandėliai, toliau dar kakoks didelis logistikos centras ir pan) norinčios patekti į aplinkelį (važiuoti dešinėn) turės viaduko pradžioj sukti į kairę stabdydamos srautą ant viaduko ne tik iš priekio, bet ir iš galo nes siauram plote reikės stipriai užsimetinėti. Na, galima būtų įtarti, kad medžius saugojo, bet juos vistiek iškirto ir susodino naujus.
Vytax 2012-12-21 09:24
O kartais ne dėl sunkiasvorio transporto srautų einančių iš uosto tas Jakų žiedo viadukas pastatytas? Nes daugelis objektų yra statomi atsižvelgiant pirmiausia į sunkiojo transporto poreikius, o lengvasis transportas yra antraeilis dalykas. O tai yra natūralu, nes būtent sunkusis transportas į kelių fondą suneša daugiausia mokesčių.
Swift RR 2012-12-21 10:41
Tik pasunkins eismo sąlygas, nors įdomiai žiūrėtųsi.
immortallt 2012-12-21 15:16
Taip, tai buvo turbut labiausiai lemes dalykas. Ir pirmoji atkarpa buvo butent nuo LEZ'o, tiesiai i autostrada.