HP pristatė pirmąją rinkoje „Wi-Fi“ belaidžio ryšio pelę (Video)  (7)

HP pristatė pirmąją rinkoje „Wi-Fi“ ryšį naudojančią belaidę pelę („Wi-Fi Mobile Mouse“). Kartu su nauja aukščiausios klasės priedų, skirtų verslui ir namų vartotojams, serija pristatyta pelė pasižymi tuo, kad jai nereikia nei laidų, nei papildomų imtuvų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Patogios formos, puikiai, tarsi pirštinė priglundanti prie delno HP mobilioji pelė prie kompiuterio prijungiama per belaidį, kompiuteryje integruotą „Wi-Fi“ ryšį, taip neužimant USB jungčių. Jos baterijos pakanka 9 mėnesiams – iki 2 kartų ilgiau nei palyginamų „Bluetooth“ sąsajos pelių. Greta mobiliosios „Wi-Fi“ pelės, HP pristatė ir daugiau naujovių savo priedų asortimente. Nauja „HP Webcam HD-4110“ internetinė kamera, CES 2011 parodoje gavusi Inovacijų dizaino ir technikos apdovanojimų diplomą, pasižymi didelės raiškos vaizdo („Full HD“) pokalbiais, tad pašnekovas ekrane matomas labai aiškiai ir ryškiai. Kamerą galima naudoti ne tik vaizdo pokalbiams, bet ir fotografuoti, filmuoti aukšta raiška. Automatiškai fokusuojanti vaizdą, plačiu formatu, „Full HD 1080“ kokybe filmuojanti kamera per sekundę įrašo iki 30 kadrų. Kryptinis mikrofonas padeda pašalinti aplinkos triukšmą, todėl kalba bus girdima kur kas aiškiau.

„HP Webcam HD-4110“ valdymas yra paprastas – trimis mygtukais galima paleisti pasirinktą pokalbių programą (AIM, „Windows Live“, „Skype“ ar „Yahoo!“), nufotografuoti ar nufilmuoti. Remiantis HP atliktu tyrimu, 92 proc. internetinių kamerų naudotojų naudojasi vaizdo pokalbiais, 42 proc. fotografuoja, 34 proc. filmuoja.


Kartu buvo pristatyta ir paprastesnė „HP Webcam HD-2200“ internetinė kamera su integruotu mikrofonu, kurios dėka didelės raiškos vaizdo pokalbiai tampa prieinamesni. „HP naujieji priedai tinka prie bet kurio kompiuterio, siūlome didelį nepriekaištingo dizaino ir neprilygstamos kokybės produktų pasirinkimą vartotojams, - sakė HP mažmeninio pardavimo padalinio viceprezidentas Tiago Drummondas. – Dabar HP priedų pagalba kiekvienas gali nepertraukiamai naudotis, keliauti ir likti prisijungę.“

HP taip pat pristatė „HP Multimedia Speakers 2.0“ ir „HP 2.1 Compact Speaker System“ garsiakalbių sistemas, perteikiančias aukštos kokybės garsą, pasižyminčias dailiu dizainu už konkurencingą kainą.

Naujos, į ausis įkišamos „HP In-ear Stereo Headset“ ausinės puikiai tinka išmaniesiems telefonams, planšetiniams ar įprastiems kompiuteriams su 4 kontaktų 3 mm garso jungtimi.

Mada ir savo stiliumi besirūpinantiems vartotojams HP pristatė naują belaidę, optinę „HP 2,4 GHz Wireless Optical Mouse“ pelę. Vartotojai galės pasirinkti labiausiai patinkančią iš septynių skirtingų šios pelės spalvų ir taip priderinti prie savo nešiojamojo kompiuterio ir stiliaus.

HP padidino ir krepšių bei dėklų nešiojamiesiems kompiuteriams asortimentą. Pasirodė nauji juodi dėklai ištraukiamomis rankenomis pritaikyti 14, 16 bei 17, 3 colių įstrižainių dydžio nešiojamiesiems kompiuteriams bei nauja 17,3 colio dydžio kompiuteriui pritaikyta „HP Urban Backpack“ kuprinė.

Kainos ir prekybos pradžia

„HP Wi-Fi Mobile Mouse“ kompiuterio pelė kainuos apie 170 litų, prekybos vietose pasirodys šių metų liepą.

„HP 2.4GHz Wireless Optical Mobile Mouse“ kompiuterio pelės naujų spalvų modeliai prekyboje pasirodys šių metų liepą.

„HP Webcam HD-4110“ internetinė kamera kainuos apie 340 litų, prekyboje pasirodys birželį.

„HP Webcam HD-2200“ internetinė kamera kainuos apie 100 litų, prekyboje pasirodys birželį.

„HP Multimedia Speakers 2.0“ ir „HP 2.1 Compact Speaker System“: kainuos atitinkamai apie 90 ir 135 Lt., prekyboje pasirodys birželį.

Naujosios „HP in-ear stereo headset“ ausinės kainuos apie 90 litų, prekyboje pasirodys birželį.

„HP Urban Backpack“ kuprinė kainuos apie 170 litų, bus parduodama nuo šių metų birželio.

Dėklai kompiuteriams kainuos apie 90 litų, bus parduodami nuo birželio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: