HP pristatė itin ploną nešiojamąjį kompiuterį „HP Envy 14 Spectre“  (3)

Į dizaino entuziastus orientuotas „Envy 14 Spectre“ - naujas itin plonas nešiojamasis HP kompiuteris, papildysiantis naujausių bendrovės produktų gamą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gamintojo teigimu, tai – vienas iš pažangiausių HP nešiojamųjų kompiuterių. „HP Envy 14 Spectre“ yra 20 milimetrų storio ir, priklausomai nuo konfigūracijos, sveria tik apie 1,8 kg. Išskirtinis jo bruožas – patvarumas ir nedidelis svoris. Naudojamas lengvas, atsparus subraižymams stiklas, kurį galima pamatyti ir ant išmaniųjų telefonų ekranų, nešiojamųjų muzikos grotuvų, LCD monitorių. Šiuo stiklu padengtas kompiuterio ekranas, jo nugarinė sienelė, vieta riešams padėti ir pati „HP ImagePad“ jutiklinė aikštelė. „Spectre“ korpuse patalpintas 35,56 cm įstrižainės didelės raiškos „HP Radiance“ ekranas. „HP Radiance Backlit“ klaviatūroje su pašvietimu iš apačios kiekvienam klavišui naudojamas atskiras diodas. Klaviatūroje esantys jutikliai pajunta priartėjusias rankas ir įjungia apšvietimą, o šioms nutolus – jį pritemdo. „HP Envy 14 Spectre“ taip pat įdiegta garso sistema „Beats Audio“. Papildoma technologija „HP Wireless Audio“ sistema gali belaidžiu būdu perduoti garsą į kelis garsiakalbius, 4 išorinius įtaisus ar tiesiogiai į bet kurį su „KleerNet“ susijusį įrenginį.

„HP Envy 14 Spectre“ komplektuojamas su naujausiais „Intel Core“ procesoriais, kurie turi „Intel Rapid Start Technology“ technologiją, juose yra 128 GB talpos standžiosios duomenų saugyklos (SSD) ir akumuliatoriais, iki 9 valandų gebančiais aprūpinti kompiuterį elektros energija (remiantis gamintojo pateikiamomis specifikacijomis).

Kompiuteryje integruotos „Gigabit Ethernet“ kabelinio kompiuterių tinklo, USB 3.0, HDMI ir „Mini Displayport“ jungtys. Prekybą „HP Envy 14 Spectre“ Lietuvoje planuojama pradėti kovo pabaigoje, jo kaina sieks apie 4480 litų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)