Vernee Apollo Lite apžvalga: sunkiai pralenkiamas kainos ir kokybės derinys

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

An0nym0us 2017-04-14 17:07
Manau jei parašysit dar kokius 3-4 straipsnius apie šitą telefoną, kas nors tikrai pagaliau paspaus referalo nuorodą. Nenuleiskit rankų.
Fanax 2017-04-14 18:03
Pritariu. Čia, kaip melžiama karvė patapo.
KrsSrv 2017-04-15 14:04
Realiai dalinai nusisneka straipsnio rasytojas. Pats nusipirkau si telefona pries gera menesi. Sudejimo kokybe tikrai nera gera. Soniniai mygtukai klibejo, purtant telefona tiesiog tarskejo. Galiausiai numetus telefona ant kilimo is 1.5m dingo garsas garsiakalbiuose. Teko ardyti (gana paprastas procesas) ir problema buvo ribbon connectorius, kuris net neisistatydavo i vieta (brokas). Zinoma tokioje situacijoje padejo daug storos dvipuses juosteles, kuri prispaudzia fyske kai uzdarai dangteli. Perardzius telefona taip pat nustojo trateti ir soniniai mygtukai (ciurkos idejo ne ta puse juos). Bet nepaisant siu menku nesklandumu, kuriuos sytvarkyti lengva, jei bent kiek nutuoki elektronikoje, telefonas yra puikus, visa kita veikia tobulai. Bet jeigu nesate pasiruose galimai ardyti mobilaus, arba aiskintis su kinieciais del garantinio ir moketi uz siuntima+muita i kinija ir atgal, pirkti telefono nerekomenduoju- tokiu atveju imkit kazka kokybiskesnio kaip ZUK z2, arba koki xiaomi varianta.
nosis 2017-04-15 14:36
Krssrv - tobulai isdestei! Panašu kad kas kartą už šitokį straipsnį šitas rašytojas gauna komisinių!
KrsSrv 2017-04-15 15:29
Nosis- taip ir yra. Gearbest duoda dovanu kuponus arba prekes tiem kas daro youtube video arba sitaip kelia i portala. Realiai butu vienodai, jeigu neskleistu klaidinancios informacijos. Nesakau, kad telefonas blogas, man jis tobulas kaip uz 150e +50 muitas, bet jeigu nusipirks tarkim koks vaikas ir jam nutiks ta pati beda kaip man, jis sutaisyt nemokes. Tada teks siust i kinija i "garantini", kur velnias zino kiek uztruks ir kainuos.
technologas 2017-04-15 16:29
Xiaomi girdėjau geriausia kokybė, dar Cube planšečių kokybę giria, o šiaip visokio š, ypač nebrangiam segmente, Kinijoj yra. O kodėl muitą teko mokėti?
KrsSrv 2017-04-15 22:31
Muita teko moket todel, kad siunta virsijo 22e. Siusta buvo is hong kong sandelio DHL. Prisikniso translaineris, uzdelse, is 30e muito gavosi 50 keli.
Nerealiai 2017-04-15 23:29
Teko girdėt, kad jei siunčiant paprastu registruotu paštu, muito pavyksta išvengt.
Vytautas 2017-04-16 05:52
Ir kur čia apžvalga nusišneka? Tai, kad į redakciją apžvalgai atkeliavo ne brokuotas, o geras telefonas? Juk pats rašai, kai pašalinai broką visa kita veikė puikiai - būtent tą redaktorius ir pastebėjo, nes pas mus atėjo iš karto normalus modelis. Tokios problemos su mygtukais nėra sisteminė problema, o tiesiog atsitiktinis brokas. Nebent apžvalgoms siunčia patikrintus modelius - galimas variantas, bet čia tik spėjimas. Keistas pasiūlymas bijantiems broko pirkti ZUK Z2 arba kokį Xiaomi modelį - tai puikūs telefonai, bet... broko gali būti ir pas juos, kaip ir pas Samsung ar Apple. Tačiau yra geras pastebėjimas, kad kinai jau teikia garantinį - jis užtrunka, bet tikrai veikia. Tik reikia kinams įrodyti, kad yra reali problema, susijusi su garantiniu remontu. Dažniausiai prašo filmuotos medžiagos apie broką. Dėl muito - nepirkit per DHL ir nebus to muito. Siųskite per paštą, tai užtrunka iki mėnesio, bet iš Kinijos keliauja per ES sandėlius ir Lietuvą pasiekia be papildomų mokesčių. Perkat per DHL, susitaikykit su muitu, bet atkeliauja per savaitę. Na ir pabaigai visiems sąmokslo teorijų šalininkams. Kinai savo produkciją apžvalgoms siūlo visiems didesniems technologijų portalams visame pasaulyje, tai sena ir įprasta praktika. Mums irgi jau senokai siūlo, bet mes bet ko nenorim imti - apžvalgą parengti reikia daug laiko ir pastangų, tad toks produktas turi būti aktualus auditorijai, priešingu atveju - tuščiai sugaištamas laikas. Dabar jau pradeda aiškėti, kokia produkcija lietuvius domina, tai turėtų padaugėti ir aktualių produktų apžvalgų. Aišku, teks kartais paimti ir pačių kinų siūlomus produktus, nes jie ir patys turi savo pageidavimų dėl tam tikrų brandų aktualumo. Apollo Lite mus sudomino todėl, kad pagal mūsų gaunamą informaciją, tai yra lietuvių perkamiausias modelis iš Kinijos. Antroje vietoje ZUK Z2, tai jei pavyks gauti iš Kinijos, irgi padarysime apžvalgą. Nežiūrint bambėjimo komentaruose, redakcijai visada svarbiausi du dalykai - teksto skaitomumas + jo vertinimas. Ši apžvalga ir skaitoma, ir gerai vertinama, vadinasi, Apollo Lite vis dar įdomus ir aktualus modelis, taip kad - neprašovėm. O bambekliams patarimas vienas - nors ir sunku susilaikyti, bet kaip nors pabandykit neskaityti, jei jau tema erzina
Alius N. 2017-04-16 21:40
Vytauto mintis dėl atsitiktinai pasitaikančio broko tikrai gera, juo labiau kad apžvelgtasis telefonas tikrai laikosi puikiai. Jei suges - parašysim. Mėtyti nebandėm Be abejo, broko lygis pas skirtingus gamintojus tikrai skiriasi. Bet pastaruoju metu Kinijos gamintojai nusiteikę pakankamai rimtai ir situacija kokybės srityje gerokai skiriasi nuo to, kas buvo prieš 10 metų. Na, o kaip apžvalgoje ir parašyta, ir kaip paminėjo KrsSrv, telefono kaina yra tikrai palanki vartotojui. Ko gero nedaug kam kils abejonių, kad >800EUR kainuojantis telefonas greičiausiai pagamintas kokybiškiau, tačiau tokie pinigai jau į "žiaurumo" žanrą pretenduoja. Jeigu telefonas reikalingas reprezentacijai, aukščiausio įmanomo lygio patikimumui garantuoti, arba jei reikalingas beveik besąlyginis ir greitas aptarnavimas jei įrenginys visgi sugedo, tada giliai įkvepi ir moki tuos >800EUR. Bet jeigu finansai kišenės per daug neslegia, tada visai viliojanti alternatyva yra tokie mažiau žinomi gamintojai, ir šioks toks kompromisas iš techninių parametrų pusės. Su tokia kaina kaip ši išmaniojo telefono nei apdrausti, nei remontuoti (jei pats nesi elektronikas) beveik neapsimoka. Tuo tarpu norint įsigyti kažką panašaus pagal techninius parametrus iš "gerai žinomų gamintojų", apatinė kainos riba startuos nuo kokių ~350EUR (skaitytojai pataisys mane, jei suklydau). Tačiau dvigubas kainos prieaugis taip pat nėra mažai, ir gaminys taip pat nebus iš "top" kokybinės kategorijos
svetys 2017-04-17 13:13
Ačiū už atvirai išreikštą poziciją. Bet, visgi, yra įdomu kurioje vietoje jums yra turinio (įkeliamų straipsnių) kokybė? Penktoj, dešimtoj... ? Nes turbūt mažai kas mano, jog t.lt straipsnių kokybė nėra smunkanti. Jau nekalbant apie vertinimo (komentarų) aspektus. Yra gan akivaizdu, jog komentaruose yra skatinama mizantropija (neapykanta žmonėms), beraštystė ir pan.
Vytautas 2017-04-18 05:24
Į komentarų vertinimus, moderavimą ir kitus reikalus nesikišame - tam yra pačių skaitytojų išrinkti moderatoriai, o vertinimas - iš vis individualus skaitytojų reikalas.
svetys 2017-04-18 09:33
Registrots Vartotojs 2017-04-18 21:45
Sveiki, Aciu technologijos.lt kolektyvui uz nenuilstanti kasdieni jusu darba islaikant sia svetaine idomia ir informatyvia. Kazkaip as uzkibau ant daugybes Vernee Apollo Lite liaupsinanciu straipsniu. Nusipirkau ji ir... kazkiek nusivyliau. Galbut man papuole brokuotas Apollo Lite egzempliorius, nes man jis luzta ir persikrauna bent 10 kartu per diena ir visiskai skirtingose situacijose. Itariu, kad tai gelezies problema, konkreciai - RAM'as. Noreciau papildyti sia apzvalga keletu savo pastebejimu: 1) Mobilaus / duomenu rysio signalo priemimo kokybe - labai labai prasta. Kazkodel tikiu, kad ekranuoja metalinis korpusas. (Beje, si modeli rinkausi ir del galas zino ka reiskiancio marketinginio 4G+). Tiesa, kalbu apie rysio kokybe Londone ir lyginu su savo anksciau turetais smartfonais. Lietuvoje padetis tikriausiai bus kitokia, jus stipriai lenkiate ne tik UK bet ir daug kitu vakaru valstybiu. 2) Baterija. Taip, jis istempia visa diena kaip reklamuojama, bet tik tuomet jei naudojamas ypac taupiai. Tarkim, siandien - 9 val nuo 100% iki 12%, pritemdzius ekrana, nuolat ijungiant lektuvo rezima kuomet vaziuoju Undergroundu ir jokio papildomo narsymo po interneta - vien tik darbo reikalais. Vakar bandziau telefona naudoti normaliu intensyvumu, su automatiniu ekrano ryskumo nustatymu ir t.t. - telefona per 11 val teko pilnai ikraudineti net 2 kartus. Ir tai - visiskai nezaidziu jokiu zaidimu. 3) Mygtuku padetis korpuse - kosmaras kairiarankiams. Pastoviai netycia nusispaudzia, netgi stengiantis to isvengti. Isvada vienok ta pati - jei ne nuolatiniai persikraudinejimai (tikiu, kad vien mano atveju) - tikra labai geras telefonas vidutiniokas uz prasoma kaina. P.S. Siandien kreipiausi i Gearbest del garantinio pakeitimo. Jei kinieciai pakeis mano luzinejanti smartfona kitu ir naujasis dirbs daugmaz tvarkingai - butinai pridesiu tai prie sio savo komentaro.
virgius1963 2017-04-20 10:42
pries naujus sunui uzsakiau vernee lite uztruko apie menesi siunte paprastu pastu per olandija atsiemiau paste muito nieks neprase nieks neklibejo kaip rase srsvs ar kaip jis viskas veikia gerai pats jau metai naudojuosi meizu mx5 ir veikia kolkas gerai zmona naudoja xiomi note3 irgi veikia visi telefonai kainavo apie 600eur taigi kaip viens geras samsungas suges negaila ismest bus parsisiusiu kita jau planuoju atsargai apollo x parsisiust
sub 2017-04-20 14:09
Net portalo administracija nesugeba normaliai atsakyti į klausimą, o tik atsišaudyt kažkokiu popsu. Portalo kokybė buvo super pradžioje, daug gerų, aiškių, taisyklingai ir logiškai parašytų striapsnių apie mokslą, technologijas ir visatą. O dabar pasitaiko šūdstraipsnių apie "bobučių bezdalus", atsiprašant. Gal persūdžiau, bet tikrai panašūs būna. Sąkysit neskaitykite mielas žmogau, bet negaliu: tie super straipsniai, kurie atperka visą kitą šlamštą, ir diskusijos bei jų dalyviai (vieni kitiems žinomi, vienoj temoj pasikeiki, kitoj susitaikai) traukia kaip narkotikas. Jei su visu likusiu brudu susitvarkytumėt ir nesilygiuotumėt su delfiu, būtų išvis osom.