„Alfawise S60“ apžvalga: ką gali ir kaip veikia langų valymo robotas su gerais atsiliepimais ir dabar labai gera akcija (Apžvalga, Video)  (3)

Langų valymas daugeliui iš mūsų sukelia ne pačias geriausias emocijas. Tai sunkus, nešvarus ir net pavojingas darbas. Juk išvalyti 2-ame ar 5-tame jau nekalbant apie aukštesniame aukšte esančio buto langų išorę yra itin pavojinga. Tačiau ir šioje srityje yra įrenginių, kurie mums gali leisti išvengti šios pavojingos ir, reikia pripažinti, nemalonios veiklos. Šioje apžvalgoje detaliau pasižiūrėsi į „Alfawise S60“ langų valymo robotą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip ir galite matyti iš šios apžvalgos vaizdo medžiagos, langų valymo robotas iš parduotuvės Gearbest atkeliauja kokybiškai ir saugiai supakuotas.

Atidarę išorinę pakavimo dėžę randame pačio „Alfawise S60“ pakuotę, kurioje yra naudojimosi instrukcija įvairiomis kalbomis, tarp kurių yra ir anglų kalba. Taip pat yra nurodymai kaip pakeisti roboto šluostes bei valdymo pulto instrukcija.

Beje, ant pačios dėžės yra QR kodai, tad galima su išmaniuoju telefonu juos nuskenavus atsisiųsti išmaniąją programėlę ir kadangi robotas palaiko „Bluetooth“ ryšį, jį bus galima valdyti su išmaniuoju telefonu. Telefonuose turi būti ne senesnės nei „iOS 7.0“, „Android 4.3“ operacinės sistemos bei „Bluetooth 4.0“.

Pakuotėje taip pat yra valdymo pultas, papildomos 3 poros šluosčių, kurių galite iškart užsisakyti dar 6 poras už 5 eurus, nors ir kaip teigia apžvalgos autorius, jos greitai neišsitepa ir jų užteks ilgam. Tad problemų norint pakeisti bei įsigyti šluosčių nėra.

Pakuotėje taip pat yra du papildomi specialūs žiedai, ant kurių užsimauna šluostės ir visa ši kontrukcija pritvirtinama prie „Alfawise S60“ pagrindo. Apžvalgos autoriaus teigimu, tai yra itin patogu ir apgalvota. Jei matote, kad šluostes reikia jau pakeisti ir išplauti, tiesiog nuimate visą konstrukciją ir uždedate kitą žiedą su nauja ir švaria šluoste.

Žinoma, pakuotėje yra ir pats langų valymo robotas „Alfawise S60“ ant kurio jau yra uždėtos šluostės. Jis turi 600 mAh talpos bateriją, bet jos energija yra naudojima tik tais atvejais jei kartais dingtų elektra. Jei šiam robotui besidarbuojant prapuola elektra, automatiškai įsijungia baterija ir taip išvengiama roboto kritimo žemyn. Taip pat apžvalgos autorius teigia, kad baterijos energijos užtenka dar maždaug pusvalandžiui darbo.

Kalbant apie roboto saugumą, pakuotėje yra specialus lynas, kuriuo pritvirtinamas robotas. Tai tarsi saugumo lynas „Alfawise S60“ robotui. Nors jis prie lango prisisiurbia ir laikosi tvirtai, tačiau apžvalgos autorius rekomenduoja naudoti šį lyną dėl viso pikto. Nesinorėtų, kad kilogramą sveriantis „Alfawise S60“ netyčia kam nors nukristų ant galvos ar automobilio. Bus ne tik gaila įrenginio, bet ir gali atsirasti nemažai papildomų bėdų, tad geriau iškart apsidrausti.

Toliau pakuotėje yra valdymo pultas, kuriuo galite valdyti šį „Alfawise S60“ langų valymo robotą, taip pat buteliukas su purkštuku, į kurį pripylę langų valymo skysčio ar vandens galėsi juo apipukšti langą arba kaip rekomenduoja apžvalgos autorius, apipurkšti roboto šluostes prieš jam pradedant valyti langus.

Toliau randame maitinimo laidą ir jo prailgintuvą su prie roboto prisukamu antgaliu. Tad nėra jokios galimybės robotui pamesti maitinimo laidą. Bendrai visas laidas nuo kištuko iki roboto yra apie 6 metrai ilgio.

Taip pat nurodoma, kad „Alfawise S60“ galingumas yra 80 W, stiklas turi būti storesnis nei 6 milimetrai, o per 4 minutes išvalo vieną kvadratinį metrą. Tad bendrai pakuotės turinys yra tvarkingas.

.

„Alfawise S60“ roboto viršuje yra įjungimo/išjungimo mygtukas. Jį paspaudus robotas įsijungs, tačiau iškart dirbti nepradės. Matysite kaip mirksi raudonas šviesos indikatorius, kadangi roboto apačioje esantys davikliai nefiksuos, jog robotas yra pritvirtintas prie paviršiaus. Vos tik šį robotą pridėsite prie lango, automatiškai jis tiesiog prisisiurbia prie lango ir pradeda jį valyti.

Visgi, jei norite šį „Alfawise S60“ langų valymo robotą valdyti savo išmaniuoju telefonu, tereikia atsisiųsti „GlassBot“ programėlę. Čia jau kam kaip patogiau: ar naudotis valdymo pultu, ar išmaniuoju telefonu.

Programėlėje galima pasirinkti tris valymo režimus arba rankiniu būdu nurodyti kaip robotui valyti langus.

.

Kaip „Alfawise S60“ darbuojasi galite vaizdo įraše pamatyti nuo 7:40 minutės. Pagrindiniai šio langų valymo roboto pliusai yra tie, kad jis yra gana nedidelis (29,5 x 15 x 12,5 cm) ir gali lengvai pasisukti, apsisukti ir išvalyti net ir mažus langus. Tačiau jei langas yra ganėtinai siauras, tada geriau iškart robotą pritvirtinkite viršuje, nes jam gali būti sunkoka apsisukti. Tai padarius nebus jokius nesklandumų, nes robotas valydamas langą po truputi leidžiasi žemyn.

Tad apibendrinus, apžvalgos autoriui šis „Alfawise S60“ langų valymo robotas patiko. Kol jis valo vieną langą, jūs galite užsiimti savo reikalais, o kai jis baigia darbą, tereikia perkelti jį ant kito lango ir toliau daryti tai ką norite. Šis namų tvarkymo pagalbininkas išties sutaupo daug brangaus laiko, o langą nuvalo visai neblogai.

Dabar Gearbest skelbia ribotą akciją ir geriausią kainą šiam robotui - su 17% nuolaida jis kainuoja vos €114. Rekomenduojame siųsti registruotu paštu arba Priority Line metodu - taip praktiškai pranyks rizika dėl galimų muitų
Lietuvoje šis robotas buvo siūlomas už 170€, tačiau visi modeliai išpirkti. 
Aliexpress.com „Alfawise S60“ kainuoja €122,37 ir prisideda beveik €20 siuntimo mokesčiai. 
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(8)
(0)

Komentarai (3)