„Įspūdingas galingumas, o kokybė yra nesveikai gera - palyginus su Panasonic, skirtumai akivaizdūs“ („Xiaomi SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvo apžvalga, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

daynewss 2019-05-19 18:44
"...o be to jos taip reaguoja į išplaunamas bakterijas" - šitas geras, galima dėti į nesąmonių muziejų. O kas liečia patį daiktą, tai namie naudoju stacionarų Waterpick ir galiu pasakyti, kad tikrai verta naudoti. Galvoju pirkti šitą jau kokius 3 mėnesius, nes kaina palyginus su analogais mažesnė, už Waterpick ar Philips dvigubai, vandens talpa didesnė, o ir su savim galima visur vežtis, kad ir darbe naudoti. Kas liečia kaina, tai jokios čia nuolaidos nėra - jie visada tiek kainavo. Ir man dar klausimas iškilo ar muitinė nepaprašys muito sumokėti?
HardAxe 2019-05-19 20:05
Kaip rezultatai, lyginant su siūlu? Pakeičia, ar tiesiog papildo? Sumažėja akmenų susidarymas?
daynewss 2019-05-20 11:57
Rezultatai, mano nuomone, tikrai nėra blogesni. Siūlų (naudojau Oral B Essential ir Superfloss) nebenaudoju, nebent darbe po pietų. Pradžioj pakraujuoja probleminėse vietose, bet tai signalas, kad atidžiau jas valyti ir akcentuoti higienistui ar periodontologui per apžiūrą. Su siūlu periodontinių kišenių niekaip neišvalysi. Su siūlu valai tik tarpdančius, o šitais kercheriais apeini ne tik tarpdančius, bet ir palei visą dantenų liniją. O ten "turto" irgi būna pasislėpę. Jei nėra periodontinių kišenių likučių nedaug, bet net minimalūs kiekiai yra maistas bakterijoms , t.y. akmenų formavimas. Dėl akmenų susidarymo nežinau, nes darausi higieną kasmet, nerūkau, dantis prižiūriu, tai jų ir taip nelabai būna. O tai dar ir nuo genetikos priklauso, vaistų vartojimo, mitybos įpročių. Minusai tik tokie, kad naudojant stacionarų jam reikia rozetės, o pakraunamą reikia žiūrėti ar pakrautas. Šitas Xiaomi, palyginus su kitais yra didelis, nes talpa daug didesnė. Man asmeniškai reikia apie 800 ml vandens vakare išsivalyti, o šitas ~ 230, kiti ~ 150 ml. Stacionarių rankenėlės mažos, pajungtos prie kompresoriaus žarnele, nereikia galvos taip sukioti, kaip su kelioniniais. Bet manau, kad galima priprasti, išmokti. Reziume - prie siūlo nenorėčiau grįžti. Nėra šitas reikalas panacęja, reikalauja laiko ir įgūdžių, bet man tinka.