„Įspūdingas galingumas, o kokybė yra nesveikai gera - palyginus su Panasonic, skirtumai akivaizdūs“ („Xiaomi SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvo apžvalga, Video)  (3)

Paprasto ar elektrinio dantų šepetėlio tikrai neužtenka, kad užtikrintume pilnavertę burnos higieną. Tarpdančių priežiūra taip pat yra labai svarbi ir įprastas siūlas vargiai yra patogiausias ir efektyviausias būdas palaikyti puikią burnos higieną bei džiaugtis gražia šypsena. Geriausias pasirinkimas yra tarpdančių valytuvas ir apžvalgininkas pademonstruoja naujausią „Xiaomi SOOCAS W3“ įrenginį, kaip jis veikia bei palygina su savo seniai turimu „Panasonic“ tarpdančių valytuvu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pakuotėje randame patį tarpdančių valytuvą „Xiaomi SOOCAS W3“, USB laidą, skirtą įkrauti 2200 mAh talpos valytuvo baterijai (pastarosios užtenka mėnesiui laiko), 4 antgalius ir naudojimosi instrukciją korėjiečių ir anglų kalbomis.

„SOOCAS W3“ yra tokių išmatavimų – 28 x 7,5 x 3 cm ir sveria 288 gramus. Iškart apžvalgininkas pastebi pirmą skirtumą tarp „SOOCAS W3“ ir „Panasonic“ tarpdančių valytuvų.

„Panasonic“ valytuvas yra sulankstomas, tad naudojimo metu jis padidėja, o gabenant su savimi yra mažesniu išmatavimų. Tuo tarpu „SOOCAS W3“ dydis nekinta (0:35 min.).

Apžvalgininkui „SOOCAS W3“ išvaizda patinka. „Jis atrodo gražiai, kokybiškai ir tvirtai pagamintas.“

Pats antgalis yra paprastai ir tvirtai pritvirtinamas prie „SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvo.

„SOOCAS W3“ talpa yra 230 ml ir jos šone, apačioje yra speciali anga, per kurią pripildoma talpa vandeniu (1:28 min.).

Antgaliai ir pats tarpdančių valytuvas yra pagaminti iš specialių ir saugių („food-grade“) naudoti ABS bei PC medžiagų.

Taip pat verta atkreipti dėmesį, kad „SOOCAS W3“ yra pilnai atsparus vandeniui ir jį visą galima plauti vandenyje (IPX7 standartas).

Apžvalgininkas iškart pademonstruoja, kaip veikia „SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvas ir jo turimi 3 skirtingi valymo režimai (1:35 min.).

Jis taip pat atkreipia dėmesį, kad pasinaudojus tarpdančių valytuvu – pirmąsias keletą dienų kraujuoja dantenos.

„Neišsigąskite – taip ir turi būti. Joms reikia prisitaikyti prie tarpdančių valytuvo, o be to jos taip reaguoja į išplaunamas bakterijas. Po kelių dienų viskas stoja į savo vėžes ir dantenos nebekraujuoja. Taip pat nespauskite pačio antgalio galvutės prie dantenų, o švelniai keliaukite per dantis.“

Tad „SOOCAS W3“ turi įjungimo mygtuką, o kitu mygtuku reguliuojami režimai: 1-asis, 2-asis ir 3-asis (2:38 min.).

Pati kompanija juos vadina „Soft“, „Standart“ bei „Pulse“ režimais ir apžvalgininkas rekomenduoja iš pradžių naudotis pačiu pirmuoju „Soft“ režimu, kitu atveju galima pažeisti dar nepripratusias dantenas.

„Po poros mėnesių galima naudotis sekančiu režimu, o po kokių 4 mėnesių ir pačiu galingiausiu, tačiau aš naudojuosi pirmuoju – pačiu silpniausiu – ir man jo pilnai užtenka.“

Apžvalgininkas taip pat palygino savo jau seniai turimą „Panasonic“ tarpdančių valytuvą su „SOOCAS W3“ ir teigia, kad pastarasis yra galingesnis. Taip pat „SOOCAS W3“ turi 3 skirtingus valymo režimus, o „Panasonic“ - du.

„Nors aš esu pripratęs prie savojo Panasonic tarpdančių valytuvo, kadangi jį naudoju jau seniai, bet tikrai jaučiu skirtumą su naujuoju SOOCAS W3.

Jo varikliukas dirba geriau ir šiame tarpdančių valytuve yra 3 skirtingi valymo režimai, tad jis puikiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems ir žinantiems kas yra tarpdančių valytuvas.

Man trečiasis jo valymo režimas yra netgi per daug galingas. Jis taip stipriai leidžia vandens srovę, kad atrodo su juo būtų galima nuplauti automobilį. Tad rekomenduoju visiems pradėti nuo pačio silpniausio valymo režimo.

Taip, SOOCAS W3 kaina be nuolaidų yra netokia ir maža, bet jo kokybė yra nesveikai gera ir už tai jis vertas šių pinigų.“

Kaina ir sąlygos

Tarpdančių valytuvas „Xiaomi SOOCAS W3“:

Kainos priklauso nuo papildomai perkamų priedų skaičiaus.

  • Gearbest - su 36% nuolaida 36.9 €, nemokamas siuntimas į Lietuvą (pilnas komplektas antgalių).
  • Aliexpress - su 55% nuolaida 35 € + 1.88€ už siuntimą į Lietuvą (pilnas komplektas antgalių).
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(2)
(14)

Komentarai (3)