Po Kazachstano prezidento komentaro apie LLR/DLR, Kremlius tiesiog įsiuto: atvirai pagrasino Ukrainos likimu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2022-06-20 09:49
Budulio retorika... Lenkitės Rusijai arba mes priversim. Man tik įdomu kiek tas budulio mentalitetas temps? Rėkti visiems, kad jei nesilenki karaliui tai tu nekenti rusų kelia juoką. Tas nesveikas požiūris į savo galybę turi privest prie totalaus susinaikinimo, arba bent jau valdžios pasikeitimo. Tokie veiksmai atgraso net ir tuos kurie vis dar galvoja turėti kažką bendro su Rusija. Dėl to galime tik pasidžiaugt patys rusai pila žibalo į ugnį, kas tik paspartins visus atoveiksmius šiame galios demonstravimo žaidime. Jei ne taivanas visa šita Rusijos galybės parodija pasibaigtų manau daug greičiau, kinui treptelėjus koja.
laukinis_lt 2022-06-20 12:57
Reiškia - Rusija tokiomis kalbomis skatina ir diskusijas apie Karaliaučiaus regioną. Jis Rusijai atiteko išimtinai dėl "draugystės" karo metu su Didžiąja Britanija ir JAV. Draugystės nebėra, nebeturėtų likti ir Karaliaučiaus.
IceBullet 2022-06-20 18:13
Butu isvis tobula, kad dar ten ilystu fasistai. Tada gruzinai su cecenais dar pradetu bruzdet. O Kinija viska stebi ir tik ir laukia geriausio momento.