[Žinios trumpai] Elono Musko gerbėjai šokiruoti: sūnus nusprendė pasikeisti pavardę ir lytį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2022-06-23 13:37
Vaikui visada reikia leisti būti vaiku. Kiek mačiau musko pasisakymus apie vaikų dienotvarkę, kur gaunasi ne vaikystė, o kažkoks košmaras. Vaikui viskas prasideda nuo žaidimų ir visa tai išsivysto į vienokį ar kitokį pomėgį, kur užsikabina ir galų gale tai tampa darbu. Kaip man mano hobis/pomėgis galų gale tapo darbu, kur dirbt nereikia. Versti kažką daryti tai kas patinka tėvams, yra debilizmas aukščiausiam lygyje. Dabar turi ką turi. Vertimas daryt labai dažnai sukelia priešingą efektą. Tiesiog pradedi nekęsti. Jau geriau piešt gaires iš toli jai nori patraukt. bandyt ieškot kažkokių įdomybių, kaip pavyzdžiui noriu vaiką pritemt prie mechanikos, programavimo, robotikos. Jo niekas neverčia atlikt kažkokias užduotis. Tiesiog oooo žiūrėk koks dinazauras iš lego, oooo žiūrėk jei ta ir aną dalį pridėsim, pradės judėti. Kaži mums čia pavyktų sutvert vieną ar kitą jo mėgstamo žaislo kopiją ir privest ją atlikt kažkokį jam įdomų veiksmą. Dabar pats užsikabinęs sėdi ir tvere. Nes patiko. Nebūtų patikę lai eina gydyt kaip motina, piešt grot, ką nori ieškot savęs.
sub 2022-06-23 16:33
Visų pirma 18metis jau nebe vaikas. Antra, versti kažką daryti - negerai, bei tikėtis jog jei tau patinka mechanika, tai reik bandyt vaiką prie to pritempt. Aš siūlyčiau nuo mažo amžiaus tiesiog skatinti kažką veikti, domėtis, bet neturėt tikslų, jog vaikas bus toks arba veiks tą, ką tu norėtum. Ta prasme, neužkraukit savo vaikams savų svajonių, kurių patys neišpildėt, jie patys prisisvajos. Geriau nuo mažens skatinti uždirbti pinigus, aiškinti kaip jie uždirbami ir taupomi, mokyti apie pareigas ir atsakomybes. Ir tiesiog priimt tokį koks yra ir tuo džiaugtis. O grįžtant prie temos, Musko gerbėjai turėtų rūpintis Musko gerbimu, o ne jo vaikų reikalais. Visiškai suprantu, kodėl sūnus nori pasikeist vardą ir pavardę, nelabai suprantu dėl lyties keitimo koks to tikslas, bet anyway žmonės gali daryti ką nori, turi laisves ir teises ir gali daryt ką nori, kol tai nesikerta su kito žmogaus laisvėmis ir teisėmis. Tai tiek.
gytis13 2022-06-23 16:36
Žmonija ištvirko visai iš dyko buvimo....
iPienius 2022-06-23 18:59
lyties keitimas, gejai ir visi kiti panasus dabar yra mados reikalas amerikoje. kiekvienam holivudo filme butinai turi buti pagrindinis veikejas gejus, o dar geriau translytis juodaodis. ziniasklaidoje irgi butinai bus straipsniai apie tokius asmenis. tiesiog yra masiskai finansuojami tokie dalykai ir jaunimui aiskinama, kad turi buti vienas is lgbt.
Hmz 2022-06-24 17:14
Žinai alternatyvų lyties keitimui?