Politikos strategas: Patruševas neatsitiktinai vyko į Kaliningradą, parengė planą, ką toliau daryti su Lietuva

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

IceBullet 2022-06-25 12:16
Nesuprantu ko musu mizniai nenumusa tu rusu lektuvu nors 100 metru pazeidusiu siena. Reikia pabaigt su jais zaist. Ka tie lopai padarys? Visa armija istrigus ukrainoj ir jau nebezino kaip is ten issinesdint nepraradus veido.
AAA000 2022-06-25 13:30
100m nespes dar sureguot siaip realiai greiciausias veikime butu kazkoks ginklas kur fiziskai sutrikdo elektronika. bet tokiu nera. ten kur dronu rysi trikdo - cia tik isorini valdyma paveikia. lazeriai irgi toki greiti duotu - jei butu imanomi... bet tam trukdo atmosfera... taigi lieka tik greitasauda ir sprogstancios raketos. o cia per letai veikia, kad uz 100m numusty jau...
bahuriux 2022-06-25 13:55
Jei 100m iki pora km tai su kokiu galingu emp pašildyti lėktuvo radarus ir visą elektroniką būtu tobula, o jei pora km tai ir raketom pavaišinti galima. Turkija taip padarė ir ką nieko neatsitiko, bet pamoka gerą gavo buduliai. Atkirtis agresijai turi būti staigus nedelsiant nei sekundės.
Taspac 2022-06-25 14:40
1. Ar Lietuva išdįs pirma atidengti ugnį į žaliuosius žmogelius, kurie "taikiais" tikslais pasirodys Suvalkų koridoriuje? 2. Kaip tokiu atveju bus su 5-uoju NATO straipsniu, ar užteks politinės valios jį aktyvuoti? Juk NATO yra kolegialus organas (kaip ES) ir aktyvavimui prireiks 100% narių politinio sutikimo. Per visas simuliacijas buvo išaiškinti tik blogiausios tokio scenarijaus baigtys, kur rusija užima šį koridorių valandų bėgyje. Kol susirinks aljanso politinė vadovybė, baltarusiai jau seniausiai kontroliuos taikų ir saugų prekių gabenimą koridoriumi užtikrinant Kaliningrado anklavo deblokavimą. Kas post faktum norės karo eskalavimo Europoje? Gal vokiečiai? Kad bus susirūpinę, neabejoju.
AAA000 2022-06-25 15:48
taigi neturi pajegumu rusai. nera net sienos tiesiogines is "didziojo ruskyno". turi pirma Baltarusija FIZISKAI pereit. kokios dar 3 valandos? cia mazdaug kaip aiskint, kad is Padnestres Odesa uzims ir kita fronta Ukrainoje atidarys. nu dar gali Kerces tilta-2 pastatyt is Leningrado iki Kaliningrado povandenini. nupjaus dujotiekio gala is Vokietijos puses ir atlenks iki Kalinigrado. ides vezimeli ant ratuku (kaip Musko hypelopas) ir bus Kerce-2 Suvalku blokatoriai didieji. viskas ka gali ruskiai - tai tik bombas issaut. daug karines logikos issaut bombas - kad pravest prekes i Kaliningrada - pasert 400k+ faunos... kurie nei kariaus uz putleri, nei ka... paziurekit savo armija kaip seria ruskiai... o cia isvis - anklavo atveztiniai kazkokie... ir dar bijo daryt normalia blokada konservai - susimove visiskai... kiek gi ten galima "konsultuotis" ir varyt istisine melo propaganda, kad "tarp puses lupu" Briuselis neleidzia. konservai rusiskais metodais iki siol dirba... uzsimaskavo 75 metams. gal jau laikas agentus isgaudyt? ir liustracija padaryt. nebeaisku isvis jau ka jie ten daro...
bahuriux 2022-06-27 06:27
O kam atidengti ugnı į žaliuosius žmogeliukus užtenka suimti ir uždaryti, kaip nelegalus už nelegalų sienos kirtimą. O ginkluoto pasipriešinimo atveju suimant, šaudyti nes čia diversija geriausiu atveju, arba spec operacija kaip ir Ukrainoj. Raketomis šaudyti į nato teritoriją į betkokį taikinį, kaip visa tai turi atsodyti ir kokia turi būti Lietuvos ir nato reakcija. Jei prireiktu Lietuva gali uždaryti geležinkelį remontui, arba"remontui", po diversijos, arba po "diversijos" kurios metu būtu sugriauta bėgių atkarpa. Ir apskritai nato dar gali paskelbti pilną blokadą, bet galimai to negali padaryti kol nėra paskelbtas karas. Dėl 5-to straipsnio USA ir UK padėtu dar iki to kol tie parancūzų, vokiečių ir italų mižniai baigtu myžti į batą. Atsisakymo padėti atveju Lietuva galėtu patrolonti mižnius sakydama kad putinnas gali eiti pas juos ir pradėti užiminėti Europą nuo ten (kaip ir nori padaryti, juk pas jį tokia pat ideologija kaip Hitlerio.) Mažai kas žino ir beveik niekur to nerašo, bet ussr apie 1985 metus maždaug norėjo pulti vakarų Europą buvo sukaupta pasieny draugiškose sicialistinėse šalyse daug karinės technikos. Paskambino berods Reiganas nepamenu kas tada pas ruskius buvo valdžioj ir pagrasino kad numuš naftos, dujų, aukso, dar kažko ten, ką ruskiai eksportavo kainas kelis kartus. Tai susirinko "žaislus" ir dingo ruseliai, nes jau stovėjo rytų vokietijoj tankai paruošti puolimui konkrečiai. Bet kad būtu garantuota, žaliavų kainas tuo metu vistiek pakoregavo į mažają pusę, ko pasekoj ussr bankrutavo ekonomiškai ir iširo. Putleris nepadarė namų darbų ir neišmoko istorijos pamokų matomai.