[Žinios trumpai] „Šios žemės tiesiog išnyks“: Kazachstano ekspertas paskelbė, ką Kinija padarys su Rusija  ()

„Šios žemės išnyks...“ – Sadykovas pasakojo, kaip Kinija užgrobs dalį Rusijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aidosas Sadykovas paaiškino, kaip KLR pasielgs, kad galiausiai užgrobtų Rusijos Federacijos Tolimuosius Rytus.

Kazachstano opozicionierius ir žurnalistas Aidosas Sadykovas, jau seniai gyvenantis Ukrainoje, įsitikinęs, kad anksčiau ar vėliau Vakarų Sibiras ir Rusijos Federacijos Tolimieji Rytai atiteks Kinijai, tačiau tai neįvyks greitai ir be karinių veiksmų.

Tokią nuomonę ekspertas išsakė interviu su Nataša Vlaščenka, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Ukraina 24“.

„Kinija užkariauja kitas teritorijas, ne kaip Rusija ir kai kurios kitos agresyvios šalys. Ji palaipsniui įsiskverbia, atidaro savo įmones, tada ateina žmogiškieji ištekliai. Taigi Kinija pirmiausia plėtoja teritoriją, o šis procesas nevyksta greitai, trunka dešimtmečius“, – aiškino ekspertas.

Sadykovas įsitikinęs, kad būtent taip nutiks Tolimuosiuose Rytuose. Jau dabar Sibire yra labai reta rusų populiacija ir tuo pačiu kinų skaičius nuolat auga. Greičiausiai šios žemės anksčiau ar vėliau atiteks Kinijai.

„Bet Kinijai nėra prielaidų kariniais veiksmais, agresyviai ar per kažkokius politinius instrumentus užgrobti Rusijos imperijos teritoriją“, – sakė žurnalistas.

 

Taip pat pokalbio metu Aidosas Sadykovas išreiškė įsitikinimą, kad Kinija niekada kaip nors nepadės Vakarams, NATO ar Ukrainai kovoje su Rusijos imperija. Taip neatsitiks, nes Kinija yra natūralus NATO priešas, pirmiausia Amerika, Didžioji Britanija, Prancūzija ir Vokietija. Ji kartu su Rusija yra kitų tarptautinių aljansų narė ir dabar teikia pagalbą šaliai agresorei, įskaitant sankcijų apėjimą.

„Mes tai matome, yra daug informacijos apie tai. Kinija padidins importą ir eksportą į Rusijos imperiją“, – prognozavo Kazachstano opozicijos veikėjas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(6)
(35)

Komentarai ()