[Žinios trumpai] Visiškas fiasko! Rusiškas „McDonalds“ galutinai susimovė – negali pagaminti vieno iš svarbiausių patiekalų  ()

„Skanu ir taškas“ negalėjo atstoti „McDonald's“. Rusiško „McDonald's“ analogo restoranuose trūksta vieno pagrindinių patiekalų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos bandymai pakeisti iš Rusijos rinkos pasitraukusį „McDonald's“ žlunga. Amerikietiško greito maisto restoranų tinklo rusiška analogė – bendrovė „Skanu ir taškas“ (rus. „Вкусно и точка“) – negalėjo meniu išlaikyti gruzdintų bulvyčių ir kaimiško stiliaus bulvių.

Tradicinio patiekalo valgiaraštyje nėra dėl to, kad naujieji savininkai nesugebėjo derinti su rinkos dalyviais savo restoranų aprūpinimo žaliava, rašo „The Insider“.

Anksčiau bendrovė teigė, kad bulvių nebus, nes metai pasirodė „liesi“, tačiau „Bulvių sąjungos“ vykdomasis direktorius Aleksejus Krasilnikovas mano, kad priežastis slypi kitur – nesant susitarimų su rinkos dalyviais ir nesugebėjimas sukurti logistikos.

Ekspertas prisiminė, kad net ir pritrūkus žaliavos iš žemės ūkio gamintojų, perdirbėjai bulves nuplaudavo, nuskusdavo ir užšaldydavo. Be to, šiandien jau yra ankstyvo derliaus produktų iš pietinių Rusijos regionų. Todėl sakyti, kad Rusijos Federacijoje bulvių nėra, nelogiška, įsitikinęs pašnekovas.

 

Ne taip seniai greitojo maisto tinklo „Teremok“ (rus. „Теремок“) įkūrėjas Michailas Gončarovas perspėjo, kad „McDonald's“ išvykus iš Rusijos niekas nebegalės užpildyti jos nišos, nes Rusijos Federacijoje kito panašaus sudėtingumo verslo tiesiog nebuvo.

Pabrangę patiekalai restorano „Skanu ir taškas“ meniu yra papildomas įrodymas, kad naujiems savininkams nepavyko atgaminti originalo, pabrėžiama straipsnyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(2)
(37)

Komentarai ()