[Žinios trumpai] Praėjusią naktį 3:30 ryto Maskvoje išsijungė absoliučiai visų televizijų programos, vyko skubus patikrinimas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

skimas969 2022-07-16 10:00
O tai jau nejuokinga. Si sistema naudojama tik globaliu atveju.... Vienas is tokiu atveju masinio naikinimo ginklu panaudojimas.... Nejaugi karlikas visai isprotejo....
Benediktas 2022-07-16 10:05
Tai Kanada man atrodo atsiuntė Ukrainai daug apsaugos nuo radiacijos priemonių. Yra nemaža tikimybė, kad Putinas duos įsakymą panaudot taktinį branduolinį ginklą Ukrainoje, kai Ukrainiečiai įgis operatyvinį pranašumą išlaisvinant savo teritorijas. Dar gali rusai paprastomis raketomis subombarduoti AE kuri yra toliau nuo Rusijos ir Baltarusijos. Berods 5 AE Ukrainoje yra. Nežinau, ar Putinas galvoja, kad jį tai išgelbės, tai greičiau paskutinis ginklas, kurio gali toliau imtis.
iPienius 2022-07-16 12:54
delfis siandien rase, kad rusai vezasi raketas i Zaporizes AE. ukrai tikrai ten neatakuos, o rusai gali pradet grasint, kad sprogdins reaktorius. o siaip, tai tik laiko klausimas, kada bus pradeta naudot atomines bombos. jau dabar visiskai nevengia atakuot taikiu miestu ir naikint gyventojus. taip, kad situacija liudna
P69 2022-07-16 17:30
Ten jau ir laiko raketas... Zaporožės AE naudoja kaip sandėlį, jau ir anksčiau laikė ir tankus, ir kitokia ginkluote. Su naikintuvais būdami virš Zaporožės AE leisdavo raketas į Ukrainos puse, nes žinojo jog smūgio nesulauks iš ukrainiečių. Taip, kad manau jog pasidarys sandėlius prie AE į kuriuos nešaudys Ukrainos HIMARS, kadangi jau labai daug sandėlių Rusijos sunaikino. O jiems reikia tų sandėlių arčiau fronto. Kažkaip žiūriu, kad nemažai čia paveikti Rusijos propogandos. Dar kalbant apie Zaporožės AE tai turi labai gera apsaugos sistema ir "kiauta" išorėje. Susprogdinti būtų labai labai sudėtinga. Todėl ir liepė šaudyti tankams bebaimės, tačiau kadangi daugelis žmonių nežinojo apie tai, tai galėjau naudoti Europos ir pasaulio terorizavimui. Vėliau kai gerai nusimanantis apie atomine elektrinė pradėjo šnekėti tai tuo pačiu viskas nurimo. Iš tiesų, ką jau ką, bet Rusija moka terorizuoti ir pasieti baime. Tuo pačiu nestebina, nes tokiu principu šimtmečiais dirbdavo.