[Žinios trumpai] „Šlapiu skuduru per veidą“. Paskelbta, kas nutiko Putino sveikatai Irane - prie to prisidėjo ir Irano lyderis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2022-07-24 20:14
Kodėl taip žiniasklaida mėgaujasi tyčiojimuosi iš kitų? Dar paskui stebisi, kodėl vaikai tai žiauriai tyčiojasi? Įdomu nuo kurios stadijos tai nepriimtinas elgesys?
Benediktas 2022-07-24 20:22
O Putinas neištyčioja iš kitų? Jam tiesiog sugrįžta bumerangu viskas. Tiesiog susitiko panašaus mąstymo chebra. Putinas sutiko, panašių panetkių žmones, kaip ir jis pats. Su Erdoganu dar turės pasaulis problemų. Kažkuriuo momentu jo irgi populiarumas kris, sunku įsivaizduot, kad jis paliks postą.
Darius995 2022-07-24 22:19
Man pačiam smalsu, kodėl, bet sutinku su vandeniu. O jei Jūs, Benediktai, manote, kad Putinui rūpi ar daro įtaką t.lt antraštės (o jos išties vaikų darželio lygio pastaruoju metu), ar komentatorių nuomonė, tai Jūs dar turite daug erdvės išminčiai kaupti.
Benediktas 2022-07-24 22:29
Man atrodo, ne antraštės jam daro įtaką, o sveikinimasis kare ranka, laukimas ir t.t. Aišku kad jis neskaito jokių antraščių.
mindaugas.vaitiekūnas 2022-07-24 22:41
Čia turbūt ir yra tas skirtumas tarp išties išsilavinusio žmogaus ir to bukučio su diplomu Man labai gerai įstrigę vieni žodžiai iš vieno video: "we celebrate death and destruction as our greatest masterpiece". Tai šiam portalui tai irgi labai tinka, kai rusai "ištaškomi gabalais" ir visa tai pristatoma kaip šventė. Kur žiniasklaidos klaida? Tai turėtų būti pristatoma kaip faktai nekišant į tai jokių emocijų! O dabar ypač jaunoji karta yra mokoma švęsti ruso mirtį. Po 10-20 metų pasaulyje situacija bus visai kitokia - šitas karas turbūt jau bus seniai pasibaigęs. Galvoje liks tik per jį išmoktos pamokos. Tai vat ir atsirinkinėkite ko konkrečiai mokotės, nes tai ne tik kažkokia atmintis, o visas neuronų tinklas tavo galvoje, kuris už tave patį priims sprendimus (pasąmonė). Buitiškai sakant - atsargiai su neapykanta (rusofobija), nes tai tavo gyvenime gali likti su visam! https://www.youtube.com/watch?v=Ela3ChTzFcA
Benediktas 2022-07-24 22:48
Taip pritariu, nepasant, kad Rusija elgiasi dar žiauriau, galėtume antraštes rašyti humaniškesnes, nesielkime, kaip Kremlius.
P69 2022-07-25 01:18
Manau nereikėtų rašyti, kad ukrainiečius prievartavo. Labiau tiktų koks, rusai patenkino savo seksualinius poreikius.
immortallt 2022-07-25 08:13
Antraštės šiaip nusivažiavusios, viskas dėl to, kad bunkė pasididino papus sulaukia daugiau "like'ų" nei rimti moksliniai pasiekimai, pvz. James Webb pirmieji rezultatai. Kas dėl išsilavinimo ir mėgavimosi, kad ištaškė rusus. Jei tu iš tiesų mėgaujiesi, kad ištaškė rusus, tai reiktų pas psichiatrą. Čia jau ne su išsilavinimu susiję. Bet ir išsilavinęs žmogus visada pritars okupantų nusikaltėlių žudymui. Tai yra savigyna. Ir tas "mėgavimasis" yra per tą prizmę, kad kuo daugiau rusų su technika ištaškys, tuo silpnesni rusšūdžiai bus, ir tuo mažiau nužudys tiek ukrainiečių, tiek kitų tautų žmonių. Niekada nejaučiau užuojautos nusikaltėliams, kaip kad elementariai - vogė iš pastotės alyvą ir užsimušė - žiniasklaidoje verkia, kokia nesaugi aplinka vagims pastotėje...
Darius995 2022-07-25 12:44
Yra dvi žiniasklaidos rūšys: klasikinė žiniasklaida ir bulvarinė (geltonoji) spauda. Bulvarinės spaudos išskirtinis bruožas yra rėksmingos, klikbaitinės antraštės, ir čia viskas normalu - tiesiog toks jų darbas. Objektyvios, emocijų nekišančios lietuviškos žiniasklaidos beveik nebeliko, deja. Nesuprantu tik, kam iš praeityje gan įdomaus ir išskirtinio t.lt portalo reikėjo padaryti dar vieną bulvarinį delfį? https://lt.wikipedia.org/wiki/Bulvarin%C4%97_spauda
P69 2022-07-25 19:21
Mano spėjimas, tiesiog dėl puslapio išlaikymo. Geltonoji spauda populiaresnė ir daugiau sulaukia peržiūru. Vis dėl to t.lt pakankamai maža skaitytojų dalį atsiriekia.