„Bus blogiau, negu Ukrainoje”: pasirodė perspėjimas, kad Rusijos generolai jau žino, kuri šalis bus užpulta po Ukrainos – pasiruošimui teliko mažiau nei metai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

P69 2022-07-29 20:52
Kažkaip abejoju, nu Ukrainos nepaėmė, Kazakstane dar ir reljefas sudėtingesnis... Lengviau jau paimtu Gruzija ir Armėnija kartu nei bandytu šiek tiek atsikasti Kazakstano.
donatasv 2022-07-30 01:42
Nieko jie nesugebės daugiau paimt. JAV juos jau dabar dusina povaliui, temdama karą, kad rusas nukraujuotų kuom įmanoma daugiau. Viskas ką jie gali tai skleisti gandus kaip jie puls kaip jie grobs ir viską aplink naikins. Tai daroma dėl paprasčiausios priežasties, kad įbauginti visus aplinkui ir galų gale priverst kuom anksčiau Ukrainą sėst prie derybų stalo, kol dar užgrobtos teritorijos jų rankose. Gavus taikos derybas rėžimas prisijungia teritorijas, per metus kitus atsigauna, o tada jau galima vėl iš naujo pradėt suirutę... vieno Ukrainos fronto nesugeba atlaikyti dar naujų prisikurti tai būtų juokingai durna. Tegu tik kuria ir kuom greičiau dar daugiau nukraujuos, būtų pati didžiausia dovana visiems, tiesiog stebėtume kaip rusas persišauna sau koją ir nukraujuoje iki mirties.
immortallt 2022-07-30 09:43
Jie jau nieko nebepaims, dabar juos tuoj pradės iš visų galų draskyti iš vidaus. Po metų nebeturės ir dujų pajamų, net kinams su indais pardavinėti savo dujas neapsimokės, nes muš kainą iki tiek, kad cash kaštų nedengs.
Dannas3 2022-07-30 14:10
Skaiciau, kad Kazachstano siaureje labai daug rusu gyvena, su ta mintim, kad jei kazachai labai sakotusi, rusai ateitu "gelbet" saviskiu. Bet aisku, kad rusai ilgam istrigo Ukrainoj, tai cia nereik svaigt apie dar viena fronta.
P69 2022-07-30 15:46
Kad dabar bus naujas frontas tai niekas ir nesako. Abejoju, kad greitai bus kol nesusitvarkė su Ukraina, neįšaldė karo (pats pradėjau vartoti žodį konfliktas, o ne karas... Va taip ir įsivaro vis pastoviai kartojama propoganda iš Rusijos, nors ir kaip absurdiškai ji skamba).