[Žinios trumpai] Kinijos kariuomenės vadovybė paragino karius „pasiruošti karui“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2022-08-02 13:09
Tampo amerikonas kiną už ūsų ir žiūri kiek galima spaust į kampą. Nepaims šiuo atveju kino, kinijos teritorija ir jie neduos net menkiausios galimybės suskaldyti kiniją ir leist amerikonui viešpataut.
Abe7 2022-08-02 13:47
Tap taip.. Aha. Aš tai kitaip matau, kad tas kinas virsta į girtą burlioką, ir kaip girtas burliokas tik pastūgaus, pagrasins ir viskas. Nepasiruošę jie Taivano imti, visi tai žino.
donatasv 2022-08-02 14:26
Man atrodo priešingai, kinas taivana supranta kaip separatistų stovyklą, kurie priešinasi visam rėžimui, kuris yra kinijoje ir šiuo atveju tai ne rusijos propaganda, o taip ir yra (ką palaiko lanbirbis lysdamas amerikonui į šikną niekam ten neįdomu). Neleis kinas būt pažemintu amerikono dėl saujelės sukilėlių, jei reiks jie ims jėga. Kitu atveju jiems tektų atsisveikinti ir su honkongu, taipogi gali prasidėti neramumai ir kitose provincijose. Amerikai tai palanku krito rusas, o čia ir kinija nusilptų, dėl to ir eskaluoja taivano problemą iki debesų. Greičiau kad pasimatuos galais pažvangins ginklais ir amerikonas atsitrauks, nemanau kad amerikonas rizikuos visa savo ekonomika ir norės gilint tranzistorių krizę dar labiau, kol neturės galimybės patys pasigaminti nauju procesorių taivanas bus užšaldytas konfliktas, abiems pusėms tai būtų skaudus mūšis.
iPienius 2022-08-02 20:50
paziuresim. jei tik tusciai grasina, tai reiskia jokio taivano jie neuzimdines, nes dabar labai puiki proga butu karui pradet