[Žinios trumpai] Rusijoje prasidėjo tikras pamišimas: paskelbtas skandalingas draudimas buriatams – artėjama link tikro fašizmo?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

gytis13 2022-08-13 10:37
Oi prisižais rusai, buriatai dabar Ukrainos kare apšilo rankas, parodė ką gali ir su jais reikia skaitytis. Dar susivienys su Kadyrovo čečėnais ir atidarys antrąjį frontą Sibire.Jų erzinti nereikia. Bus kaip Romos imperijai, kai sukildavo jos kariuomenėje tarnavę barbarai.
AAA000 2022-08-13 11:02
nebus. nepagavai esmes karus laimi tie, kur valdo zudymo priemoniu gamyba ir kitas geroves technologijas. o zudymo operatorius tera "patranku mesa". nesvarbu kaip kokybiskai ir "didvyriskai" jis zudo. Romos imperija sugriove ne vergai. ja sugriove tie "nematomi uzpuolejai", kai paleido pas save Romos imperinio lygmens technologijas ir ismoko konkuruot gyvenimo stiliumi. o is atsilikusiu visada lengva tyciotis ir juos valdyt konservu lektoratas ta puikiai iliustruoja. jie - lietuviski buriatai juos apvagia, suvarzo ju teises, o jie vistiek myli seimininka ir vizgina uodega. paloja kad isiteikt ir kitus aplink save vercia analogiskai lot cia vergo mentalitetas ir tiek, taip sakant - but geriausiu imanomu vergu (suneliu, runkeliu, tikejimo avineliu ir t.t.)... man tokie slykstus. labai lengva atpazint tokius... visada sabloniskai elgiasi
Benediktas 2022-08-13 11:37
Tavo mylimi rusai mylimam Putino režime gyvena su nesuvaržytomis teisėmis. Labai laisvi ir viską gali.