Putinas ruošiasi atidaryti antrąjį frontą, kad nuslėptų nesėkmes Ukrainoje – pavojus gresia dviem šalims

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

P69 2022-08-13 19:05
Aš visai nenustebčiau jeigu atidarytu naują frontą Gruzijoje, bet Kazakstanas? Taigi tas pats kas Ukraina bus.
Benediktas 2022-08-13 19:11
Tai reikš, kad Ukrainai bus lengviau. Jei Ukraina susigražins teritoriją iki 1990 m., tai nepadės Putinui nei Gruzijos užėmimas. Juolab, kad sankcijos veikia, naftos gavyba traukiasi. Putinas kris - Gruzija vėl bus laisva. Dar realiausias variantas jam sprogdinti tą elektrinę Ukrainoje ir apkaltint Ukrainą, kad ji susprogdino. Visas pasaulis tuo netikės, bet Rusijoje tikės. Ir tada ruoštis antram Ukrainos puolimui, bet kažin ar greičiau jį patį nepašalins savi. NATO pulti jam dabar nėra kuo, plius dar pasimatė, kad prieš S400 yra priešnuodžiai. Galima mestelt atominę, tikintis, kad vakarai pradės derėtis, bet neaišku, kaip vakarai reaguos į tai, gal mestels atgal, o gal užskris lėktuvais - kariuomenės juk nebėra - tik ta, kur Ukrainoje.
Siguas 2022-08-14 06:28
Kazakstano nepuls garantuotai. Kinija neleis. Nors putinui būtų labai gardus kasnelis. Bijau, kad dvėsdamas putleris nesugalvotų provokacijos su baltijos šalimis.
vanduo4 2022-08-14 19:01
Ką puls?: - Gruzijai jau anksčiau padėjo JAV, kai buvo konfliktas dėl Osetijos ir Abchazijos, tad nebus lengvas puolimas, tuo labiau ten jau sukurtos buferinės zonos, tad nėra reikalo veltis į naują karą; - Va Kazakstanui, NATO padėti neturi galimybių. Čia belieka Kinijos žodis, tik neaišku kiek kinijai naudinga ginti Kazakstaną? - O pajėgumų Rusijai tikrai užteks prieš mažesnes respublikas be NATO paramos;