[Žinios trumpai] Propaganda jau nepadeda – Putinas rado naują būdą „nuraminti“ rusus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2022-08-26 09:12
butent. vienintelis parazitu toleravimo pateisinimas - tik kol jie uztikrina pajamas VISUOMENEI. didejancias ar nors analogiskas - lyginant su aplinkinemis viusuomenemis. putleriui cia sunkus variantas, nors teoriskai jis kaip ir "teisingai" elgiasi jei visuomenes pajamos mazeja - auga emigracija i kitas visuomenes - parazitus jau reikia kabint ant pakeles medziu. nes VAGIA PER DAUG. arba per mazai stengiasi. arba isivyravo stagnacija - tada parazitus reikia keist (mazint). konkurencijos principu. jei ir sitai nesuveikia - juos isvis ismeti - pakeiti buhalterine programa. nes issiseme ir nebereikalingi. jei situ principu prisilaikyt - tai galima sukurt pacia pazangiausia ir klestincia visuomene. elementarus dalykai. o "daugumos noru ir fantaziju" pildymas sukelia butent tokius rezimus kaip putlerio ir karus. geriausias pvz yra ES. pazangiausia valdymo sistema siam momentui pasaulyje. - teikianti prioriteta gerovei ir visuomenes vientisumui, o ne visokiems galios koncentravimams ir kaimynu apiplesimams. net lenkam dasilo, del ko taip puole "neatlygintinai" Ukraina remt. pries prancuzu+vokieciu bendradarviavimo ekonomikoje aljansa net Anglija nepasisakojo. o lenkai pradzioje galvojo kad jie bus priimti kaip trecias kertinis ES pagrindu akmuo tik del dydzio ir parazitines savo valdziagyviu galios. aplamai per daug demesio sitai erkei skiriama. vietoj visokiu Kerces tiltu bombinimo geriau erke pritrekst. ir jos parazitavimo aplinka bandyt paveikt, ne tik ruskyne. ir PAS SAVE. pas save net svarbiau manau. putleris is esmes tik pleciasi parazitavimo areala. nes kuo didesnis arealas - tuo erkei ir kitoms tokioms saugiau. jei krauja palygint su visuomenes socialine ir finansine gerove, tai manot erke prades "kazkaip draugiskai dalintis" krauju? erkes krauja gali nebent tik skiest atliekom ir uzterst nuodais. musu konservatnykiniai parazitai antra metoda irgi naudoja beja tiesiog mazesniu masteliu nei putleris.
Benediktas 2022-08-26 11:11
Pinigai žmonėms ir diktatūra - neegzistuoja kartu. Čia iš fantastikos srities.
AAA000 2022-08-26 12:12
bukas pareiskimas... aiskiai negyvenai prie sovietu jie ta istisai dare. spausdino ir dalino pinigus. visokius taupymo lakstus. dare loterijas. o kartu uzsislepe toliau voge cia faktas ir desnis. isimtis kai "ne diktatura ir dalina" buna net tokiu. ----- pas mus Lietuvoje dabar "daline diktatura ir nedalina" - jei ka. nes tu nesupranti situacijos isvis - tik kliedi.
Benediktas 2022-08-26 12:28
Bet prie sovietų buvo nuolatinis prekių deficitas. Pinigų turi, bet nėra pirkti ko nori. Gali pirkti, nebent ko nereikia - gal prireiks kažkada. Dėl to ir turi pinigų, kad mažai perki. O kadangi visa sistema vis tiek buvo pastatyta ant naftos ir dujų, tai ir užsilenkė iš karto, kai jų kainos pasaulyje nukrito - tokia tvari buvo, net sąjunga sugriuvo. Kai ne diktatūra dalina - tai Suomijoje buvo eksperimentas su bazinėmis pajamomis. Nežinau, kuo jis baigėsi. Bet ten demokratija - nieko panašaus į suvaržymus, kuriuos sukuria diktatūros. O šiaip ateityje, kai robotai atliks daugumą fizinių ir intelektualinių darbų, kuriems nereikia kūrybos, aš tikiuosiu, kad žmonėms bus dalinamos bazinės pajamos ir galės užsiimti daug maž tuo kuo nori. Jei neleisime savęs valdyti panašiems, kaip Putinas ar Trumpas.