[Žinios trumpai] Vokiečiai surado kuo reikės šildyti namus žiemą – „Google“ sprogsta nuo naujos užklausos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2022-09-15 10:55
Straipsnis tai vėmalų krūva. Pirma, rašoma taip, lyg malkos yra kažkokia tragedija, na tas pats kas šlapias anglis kūrenti. Antra, susieja su kažkokia "mergaite", spėju turi omeny Gretą, kuri nežinau prie ko čia iš viso. Trečia, tarsi klimato kaita ar žalumas sukūrė šią sitauciją bandoma įteigti. Ketvirta, iš esmės neigiama karo ir dujų užsukimo iš ruskių pusės problema, ar dujų poreikio nukirtimo, kad būtų užkirstas karo finansavimas reikalas. Atitinkamai kyla klausimas su trimis atsakymais, tai Technologijos dėl pinigų padarys viską, klausimas, kas pinigų šaltinis: A. Click'ai, todėl spausdina bet ką, kas generuoja click'us, dzin žala visuomenei, kad ir dėl melo. B. Gauna extra finansavimą iš tų, kurie dabar yra opozicijoje, su ruskynu susiję nėra, bet naudojasi padėtimi. C. Gauna finansavimą tiesiogiai ar netiesiogiai iš ruskių, žinodami, ar nežinodami pinigų kilmės, bet nieko bloga nemato, pavaryti propagandos. Vis dar tikiuosi kad A, bet čia ką išspausdino, tai panašus mėšlas kaip respubliką buvo išspausdinusi, po kurio dauguma pardavėjų atsisakė juos pardavinėti.
HardAxe 2022-09-15 11:39
spėju ima ir spausdina viską, ką gauna. Kaip kitaip pateisintum įrašų kokybę? Pvz šitą galvoji kažkas skaitė? http://www.technologijos.lt/n/technolog ... /2?l=2&p=1
immortallt 2022-09-15 11:55
Tai kad turinys neribotas šiais laikais. Paseki facebook'e pagrindinių mokslo leidinių keletą grupių ir turi turinio pilna.
P69 2022-09-15 23:08
Aš irgi nesuprantu, šiais laikais to turinio daug visur ir galima įdomaus rast, bet čia nemažai spausdinama, kad tik spausdint, nors pats turinys tiesiog verktinas.
mindaugas.vaitiekūnas 2022-09-15 23:29
Nėra to blogo kas neišeitų į gerą Deginti medieną, tai ne anglį ar kitas "užkonservuotas" iškasenas. Ilguoju periodu toks sprendimas nebus žalingas CO2 emisijų atžvilgiu. Brazilijoj ten miškus degina, kad palmių prisodint galėtų. Galima būtų pakraut viską į garlaivį ir plukdyti ekologiškai į Vokietiją O jei rimtai, tai aš asmeniškai į kiekvieną krizę jau žiūriu kaip į privalumą: žmonija būna tiesiog įpareigota rasti sprendimus. O man tai labai patinka: dirbam, dirbam, dirbam
Benediktas 2022-09-15 23:42
CO2 atžvilgiu deginti medieną yra geriau nei dujas ir naftą.
immortallt 2022-09-16 07:27
Krizės visada ir yra išsprendimas problemos, kuri susikaupė. Jei tą problemą visi sprestų kai jinai susidaro, o ne susikaupia iki kritinės ribos, nebūtų krizių.
gytis13 2022-09-16 10:00
Rinkos sąlygomis niekas būsimų problemų nesprendžia, nes tai neapsimoka. Visi kala pinigą kol išeina, nes ateitis neprognozuojama, šiandien gerai rytoj gali būti bankrotas. Nebent geroji dosnioji valstybė kažką nepelningo gali padaryti už tai sulaukdama griežtos kritikos.