Kontroversiškas mokslininkų siūlymas: užšaldyti ašigalius purškiant į atmosferą sieros dioksidą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2022-09-17 12:53
Ir kaip visada ekotrizniai sugadins netgi išsigelbėjimo priemones savo bukumu. Per juos nebus net plano B.
immortallt 2022-09-17 15:32
bahuriux, čia ne sprendimas, ir net ne išsigelbėjimas, tai problemos maskavimas ir vienos iš pasekmių dalinis kompensavimas, kuris panašu visai nevertina galimas pasekmes per kitas puses.
IceBullet 2022-09-17 20:16
Jauciu del globalinio atsilimo labiausiai turetu triest pusiaujo ir kas yra abi puses nuo jo salys, musu platumoj tai tik pliusus matau. Bus cia Italija, geras oras visada, bananai, mandarinai auga, turistai vaziuoja. Jega. Bent jau kol as gyvas. Taip taip, zinau, bus visokiu kataklizmu zymiai daugiau, netgi anomaliniu atsalimu, uraganu, kylancio vandenynu lygio, paskendusiu pakranciu miestu ir panasiai, taip pat pabegeliu is Afrikos. Bet kazkaip vis dar matau pliusu daugiau nei minusu Lietuvai. Bent jau kol as gyvas Taip, as savanaudis, nors ir turiu vaiku
Hmz 2022-09-17 23:27
"daugiau nei 13 mln. tonų dalelių pakaktų" Ir atmosferoje susidarytų tiek sieros rūgšties, kiek per metus pagamina Kinija ar Rusija. Dabar gyvas velnias benkartų, kurie lenda su savo "genialiom" ekologinėm idėjom. Kažkoks chemijos prapiesorius siūlė gaudyti CO2 kalkėmis ir laidoti, nes jam niekas nepaaiškino, iš kur parduotuvėje atsiranda kalkės, dabar šitas siūlo maudytis rūgštiniame lietuje.