Pribloškiantis atradimas: seniausiai žinomai žmogaus galūnės amputacijai – 31 000 metų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Sausis 2022-09-20 02:45
Nieko keisto. Akmens amžiaus žmonės mokėjo daryt ir trepanavimą, tai yra atvert galvos viršugalvį ir taip gydyti traumas. Ir kai kurie sulaukdavo gan ilgo amžiaus kaip šiandieniniai. Išvis, dėka mokslo tobulėjimo ir archeologinių atradimų, žmogaus evoliucija vis nusikelia atgal, amžiaus hipotezės apie žmonių amžių vis padidina mūsų amžių. Nenustebčiau, kad protinga žmonija jau buvo ir prieš 100000 metų. Jeigu šituos dalykus mokslas pripažysta ir oficialiai keičia nuomonę, tai ta jobana Darvino kliedesių teorija yra nepajudinama. Nu neišsivystėm mes savaime iš bedžionių, kliedesiai tai. Mes esam beždžionių ir genetikos mokslo kurinys, sukurtas nežemiškos civilzacijos. Todėl oficialus darvino teorijos paneigimas reikštų pripažinimą nežemiškos civilizaicijos egsistavimą. Galėtų mokslas bent oficialiai pripažint, kad ta Darvino teorija yra nesąmonė ir tiesiog pasakyt, kad nežino iš kur atsirado žmonija, jeigu jau per sunku pripažint, kad mus kažkas sukūrė.
Giedriax 2022-09-20 07:47
Kai ko nors nežinai - visada galima į tai "įkišti" ateivius. Ateivių hipotezė paaiškina viską. Bet tuo pačiu metu nepaaiškina nieko.
HardAxe 2022-09-20 09:57
Darvino teorija teigia, kad organizmas evoliucionuoja. To turbūt nepaneigsi? Iki tol visi galvojo, kad gyvūnai nekinta. Tokie kaip matom buvo per amžių amžius. Paskaityk istoriją apie pirmą atrastą dinozaurą - igunaoidą, ar kaip jis ten. Dėl manęs - mus sukūrė ateiviai. Bet ateiviai visvien kažkada turėjo išsivystyti iš beždionių, tai lenkiam galvas Darvinui.
Kirtiklis 2022-09-20 10:16
Amputavo galūnę - mūsų protėviai buvo sukurti ateivių. Genialu. Nu kodėl žmones laiko kažkokias beždžionžmogeis kurie pliki lakstė ir rėkė - uga bundu pamatę kažką naujo. Čia gal filmų įtaka padarė toki požiūrį i juos? Žmonės visais laikais buvo protingi ir sukosi su tuo ka turėjo.
Sausis 2022-09-20 12:22
Na taip, kiekviena gyva butybė evoliucionuoja, mes irgi evoliucionuojam, bet manau neteisinga visus pastatyt ant vieno kurpalio- žmones su dinozaurais.
HardAxe 2022-09-20 12:43
Evoliuciją pilnai įrodo genetikos mokslas. Praktiniai pavyzdžiai būtų naminių gyvūnų (šūnų) veislės, maistinės kultūros ir t.t. Tuo pačiu kalnai pavizdžių kaip laukinė gamta evoliucionavo prisitaikyti prie žmogaus.
punktyras 2022-09-20 14:50
Dėl to darvinizmas ir yra didi teorija, kad tinka VISIEMS gyviems padarams ir gyvybės dalims. Kaip kad Alberto Einsteino E=mc² apjungia tokius, regis, nesulyginamus dalykus, kaip masė ir energija, taip ir evoliucija aprašo visą gyvybę.